Spugen: Malignaggi heeft geen respect voor McGregor Nieuws
Nieuws

Spugen: Malignaggi heeft geen respect voor McGregor

Spugen: Malignaggi heeft geen respect voor McGregor
Spugen: Malignaggi heeft geen respect voor McGregor

Paulie Malignaggi en Conor McGregor hebben gemeen dat ze allebei opzienbarende figuren zijn in de vechtsportwereld.

Gezien de vijandigheid tussen de gepensioneerde bokser en de voormalige twee-divisie UFC-kampioen, zou het geen verrassing moeten zijn dat Malignaggi op een wel heel interessante manier reageerde op een muurschildering van McGregor.

Tijdens het voorbij wandelen langs de muurschildering spuugt Malignaggi op de afbeelding als hem gevraagd wordt wat hij denkt van McGregor.

Bare knuckle: Artem Lobov vs Paulie Malignaggi

Paulie Malignaggi heeft lang geprobeerd om een bokswedstrijd te forceren met zijn aarts rivaal Conor McGregor. Maar zoals het er nu uitziet gaat dat gevecht hoogstwaarschijnlijk nooit plaatsvinden. Wel kan Malignaggi zich binnenkort afreageren op de vriend en trainingspartner van McGregor, Artem Lobov, tijden BKFC 6 (bare knuckle) in juni. Malignaggi is van mening dat als hij Lobov een pak rammel kan geven McGregor eerder geneigd zal zijn het tegen hem op te nemen.

"Wat doet hem van binnen meer pijn dan wanneer ik zijn jongen het ziekenhuis in sla? Iets wat McGregor niet kan voorkomen. Dat geeft nog meer voldoening!" Dat zei Malignaggi tegen Helen Yee via MMA Fighting. "Als ik zijn jongen het ziekenhuis in heb geslagen, dan wil hij wel met me vechten, tenminste als hij een echte vent is."

Dit bericht bekijken op Instagram

Fuck the other side @thenotoriousmma @rushammer

Een bericht gedeeld door Paul Malignaggi (@paulmalignaggi) op

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws