Sportschool weer open na anonieme anti-corona tip: 'Excuses ho maar' Nieuws
Nieuws

Sportschool weer open na anonieme anti-corona tip: 'Excuses ho maar'

Sportschool weer open na anonieme anti-corona tip: 'Excuses ho maar'
Sportschool weer open na anonieme anti-corona tip: 'Excuses ho maar'

Voor Bob Schrijber kon de maandag niet beter beginnen, zijn sportschool mag weer gewoon open nadat hij deze noodgedwongen dicht hield.

Vorige week maakten wij melding dat Bob Schrijber een van Nederlandse bekendste vechtsporters de deuren van zijn Sportschool in Krommenie dicht deed. Dit na een anonieme tip bij de gemeente dat hij tegen de coronamaatregelen zou handelen.

Niks aan de hand

Dit veroorzaakte nogal wat commotie omdat er volgens diverse belanghebbenden werd aangegeven bij Schrijber dat deze netjes zijn zaken op orde had. Vandaag berichte Schrijber onze redactie dat hij weer open gaat.

"Wij kregen zojuist het verlossende telefoontje dat wij Sports Academy Schreiber gewoon open mogen vanavond, en er bij en tijdens onze lessen geen regel wordt overtreden, " zegt Schrijber tegen onze redactie.

Geen excuses

"Ongelofelijk want sommige klanten raakte al in paniek wat hun abonnement betreft. Er werd door de des betreffende ambtenaar niet stil gestaan met de schade die dit eventueel heeft aangericht. Geen excuus of wat dan ook, " aldus Schrijber.

Een hoofd van de handhaving was degene die aangaf bij Schrijber dat deze niet juist handelde. Overigens is Schrijber niet de enige die door anonieme tips werd dwarsgezeten. De directeur van sportschoolketen BigGym instrueerde zijn personeel om anonieme meldingen te doen over concurrenten, wat ook gebeurde. De man is inmiddels ontslagen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws