Sportschool weer open na anonieme anti-corona tip: 'Excuses ho maar'
Home / Nieuws / Sportschool weer open na anonieme anti-corona tip: ‘Excuses ho maar’

Sportschool weer open na anonieme anti-corona tip: ‘Excuses ho maar’

Sportschool weer open na anonieme anti-corona tip: 'Excuses ho maar'

Voor Bob Schrijber kon de maandag niet beter beginnen, zijn sportschool mag weer gewoon open nadat hij deze noodgedwongen dicht hield.

Vorige week maakten wij melding dat Bob Schrijber een van Nederlandse bekendste vechtsporters de deuren van zijn Sportschool in Krommenie dicht deed. Dit na een anonieme tip bij de gemeente dat hij tegen de coronamaatregelen zou handelen.

Niks aan de hand

Dit veroorzaakte nogal wat commotie omdat er volgens diverse belanghebbenden werd aangegeven bij Schrijber dat deze netjes zijn zaken op orde had. Vandaag berichte Schrijber onze redactie dat hij weer open gaat.

“Wij kregen zojuist het verlossende telefoontje dat wij Sports Academy Schreiber gewoon open mogen vanavond, en er bij en tijdens onze lessen geen regel wordt overtreden, ” zegt Schrijber tegen onze redactie.

Geen excuses

“Ongelofelijk want sommige klanten raakte al in paniek wat hun abonnement betreft. Er werd door de des betreffende ambtenaar niet stil gestaan met de schade die dit eventueel heeft aangericht. Geen excuus of wat dan ook, ” aldus Schrijber.

Een hoofd van de handhaving was degene die aangaf bij Schrijber dat deze niet juist handelde. Overigens is Schrijber niet de enige die door anonieme tips werd dwarsgezeten. De directeur van sportschoolketen BigGym instrueerde zijn personeel om anonieme meldingen te doen over concurrenten, wat ook gebeurde. De man is inmiddels ontslagen.

Bekijk ook

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Topjudoka BEUKT zich naar winst in kickboks debuut (video)

Het gevecht ging over de volle drie ronden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page