SPORTSCHOLEN WEER OPEN: Vergeet het maar Nieuws
Nieuws

SPORTSCHOLEN WEER OPEN: Vergeet het maar

SPORTSCHOLEN WEER OPEN: Vergeet het maar
SPORTSCHOLEN WEER OPEN: Vergeet het maar

Dinsdagavond zal Minister President Rutte een eventuele versoepeling van de corona maatregelen aankondigen.

Voor diegene de gehoopt hadden weer volop naar de sportschool te kunnen gaan om te kickboksen, boksen of elk andere vechtsport lijkt er geen goed nieuws te zijn. Volgens de NOS komt er wel een versoepeling maar voor individuele topsporters en de jeugd.

Kinderen zouden wel zoetjes aan kunnen gaan sporten in groepsverband, de 1.5 meter regel hoeft bij kinderen tot 12 jaar niet te worden gevolgd. De jeugd van 12 tot 18 mag ook gaan sporten maar moet wel afstand houden.

Sportscholen blijven dicht

Het risico voor topsporters die individueel trainen is minder groot, dit zegt het OMT die aan de sportkoepels advies geeft. Groep trainingen voor andere sporters is niet gewenst, er kunnen druppelwolken (zweet) ontstaan waar het coronavirus zich in kan bevinden.

Deze zogenaamde druppelwolken zouden zelfs tot op 20 meter afstand gevaarlijk kunnen zijn zo stelt het OMT. Het lijkt er dus op dat voorlopig de sportscholen gewoon dicht moeten blijven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws