Sportclub Jamal Ben Saddik mag niet open! Burgemeester ligt dwars Nieuws
Nieuws

Sportclub Jamal Ben Saddik mag niet open! Burgemeester ligt dwars

Sportclub Jamal Ben Saddik mag niet open! Burgemeester ligt dwars

Bart De Wever burgemeester van Antwerpen lijkt dwars voor de opening van de sportclub van Glory Kickboksers Jamal Ben Saddik te liggen. Deze blijkt bezwaar te hebben aangetekend tegen de opening van Vinci Club.

Op zijn facebook bericht Ben Saddik over de bezwaar procedure die Burgemeester de Wever blijkt te zijn gestart. ,,De Burgemeester heeft bezwaar aangetekend tegen de opening van onze fitness en Boxing Vinci Club", schrijft Ben Saddik.

,,Volgende week beslist de rechtbank over ons verzet tegen deze onterechte maatregel. Zodat we hopen nadien van start te kunnen gaan. Keep you posted!" Recentelijk werd de sportclub getroffen door een aanslag met zwaar vuurwerk. Ook lieten de daders een heftig bericht achter. β€˜Dood JBS Dede Dief.’

Of de aanslag reden is dat de burgemeester bezwaar heeft aangetekend is niet bekend die uitzag naar de opening van zijn sportclub heeft verzet aangetekend tegen het bezwaar, waarvan in Januari bekend wordt of deze wordt afgewezen of toegekend.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws