Spannend 4-man toernooi tijdens Enfusion Cage-evenement - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Spannend 4-man toernooi tijdens Enfusion Cage-evenement

Spannend 4-man toernooi tijdens Enfusion Cage-evenement

4-man toernooi tijdens Enfusion Cage-evenement
Foto: Enfusion

De vijfde editie van de spannende Enfusion Cage Events-serie vindt morgenavond plaats in Alkmaar. Fans kunnen alle actie bekijken op Enfusion Live pay-per-view. FightBox HD zendt het evenement ook uit. De Enfusion Live-uitzending begint om 20:15 uur lokale tijd.

Het evenement heeft een WK-gevoel-vechters die verschillende landen vertegenwoordigen, strijden om de strijdkaart. Enfusion Cage Events-wedstrijden worden gehouden onder de volledige Muay Thai-regels met MMA-handschoenen.

Stevig toernooi

Het ECE 05-evenement op vrijdagavond omvat naast MMA-actie en ECE-supergevechten een viermans zwaargewichttoernooi. Het toernooi bestaat uit vier vechters uit vier verschillende landen die strijden om de toernooititel. De Turkse Yasin Guren, Chahid Chaouibi uit Marokko, Mory Kromah uit Liberia en Latrell Ceeder uit Suriname strijden om de toernooi-eer.

De halve finales van het toernooi zijn vastgesteld, waarbij Guren tegenover Kromah en Ceeder in botsing komt met Chaouibi. In een ander zwaargewicht gevecht ontmoet Kevin Tariq Osaro uit Nigeria Lazar “The Punisher” Todev uit Bulgarije. Belgische Maynard Van Laer komt in actie tegen Fawad Faghiri uit Afghanistan in een vedergewicht MMA-gevecht. 

Bron KickboxingZ

Bekijk ook

Werken aan een positieve transformatie met een personal training Amersfoort

Wil jij graag gaan sporten, maar hou je er niet van om naar een grote volle sportschool te gaan dan is een personal training iets voor jou!

Is krachttraining in combinatie met vechtsport wel mogelijk?

Biedt het überhaupt voordelen?

Waarom vechtsporten zo populair zijn om op te wedden

Veel mensen wedden op sport.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page