Soccer kick KO! Internet ruzie op straat uitgevochten (video) Nieuws
Nieuws

Soccer kick KO! Internet ruzie op straat uitgevochten (video)

Soccer kick KO! Internet ruzie op straat uitgevochten (video)

De soccer kick wordt veel gebruikt in MMA-gevechten, echter in een ordinair straatgevecht wordt het al snel een kopschop genoemd. Levensgevaarlijk en soms zelfs dodelijk door de hersenschade die het kan aanrichten.

Twee jongeren die via internet ruzie met elkaar hadden gekregen besloten op straat uit te testen wie nou het sterkst was. Deze zogenaamde 'keyboard warriors' hadden elkaar voor oud vuil uitgemaakt. Eenmaal op straat was het alles of niets (lees verder onder video).

In de video is te zien dat een van de jonge vechters vastberaden op zijn rivaal afloopt, dat varkentje zou hij wel eens wassen. Terwijl zijn rivaal niet besluit te wachten ontwijkt de vastberaden vechter zijn tegenstander en goiir deze met een worp op het asfalt.

Dit resulteert in een gevecht waarbij de ene jongen half bewusteloos naar het gras strompelt en daar een soccer kick tegen zijn hoofd krijgt. Daardoor is hij even knock-out, maar krabbelt op. Een taaie rakker dat wel maar oh zo gevaarlijk dit.....

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws