? | SLAPPE HAP: 'Vroegâh' toen werd pas echt geknokt in de UFC Nieuws
Nieuws

? | SLAPPE HAP: 'Vroegâh' toen werd pas echt geknokt in de UFC

? | SLAPPE HAP: 'Vroegâh' toen werd pas echt geknokt in de UFC

De UFC wordt in ons land ook steeds bekender sinds het gratis te zien is op tv en online.

Toch lijken de 'die hard' MMA-fans het erover eens, vroeger werd er pas echt geknokt. Het begon allemaal met UFC 1: The Beginning op 12 november 1993in de McNichols Sports Arena, Denver, Colorado, Amerika. Destijds werden de UFC events ook aangemerkt als , No Way Out, Ultimate Bad Boyz en meer nog van dit soort tot de verbeelding sprekende namen.

Tegenwoordig worden de events aangemerkt als UFC 246: McGregor vs Cerrone, UFC Fight Night, of zelfs UFC ON ESPN+ 26 Auckland. Namen die erg verwarrend kunnen zijn voor de fans. Ook de gevechten waren in de begintijden heel anders dan deze nu zijn. Vechters van allerlei verschillende vechtsporten stonden tegenover elkaar.

Het moet terug komen

Deze waren vaak dan ook nog een gekleed in de de stijl van hun vechtsport, karate pakken, worstel outfits, spannende speedos het kon niet gek genoeg. Ook werd er met de blote vuisten geknokt, terwijl de ander handschoenen droeg. Gewichtklassen who cares lekker op elkaar inbeuken en gaan.

Nederlanders deden er ook al mee in de hoogtijdagen van de ultieme UFC dagen, zoals Karate expert Gerard Gordeau en een Bas Rutten die zelfs in Amerika bleef hangen en zijn carrière daar voortzette. Is de UFC te net geworden en willen de MMA-fans de harde gevechten terug? Het beantwoorden van deze vraag laten we liever aan u zelf.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws