'Sla Jake Paul verrot!' Boksfans smeken John Fury om zoon te vervangen Nieuws
Nieuws

'Sla Jake Paul verrot!' Boksfans smeken John Fury om zoon te vervangen

'Sla Jake Paul verrot!' Boksfans smeken John Fury om zoon te vervangen

Boksfans smeken John Fury om in te springen voor zoon Tommy en Jake Paul te vernietigen. Tommy heeft zich teruggetrokken uit zijn langverwachte gevecht met Jake Paul vanwege een infectie op de borst en een gebroken rib. Nu willen boksfans dat zijn vader John invalt als vervanger.

Boksfans zijn boos over de annulering van Tommy's wrok wedstrijd met Paul en hebben John Fury gesmeekt, om in te grijpen en in plaats daarvan tegen de YouTuber te vechten. Paul heeft al een herkansing met Tyron Woodley gepland voor dezelfde datum, maar sommige vechtfans zien liever iets anders (lees verder onder video).

Wanhopig om tenminste één Fury voet in de ring te zien stappen, hebben boksfans op Twitter gesuggereerd dat de Amerikaan in plaats daarvan tegen Tommy's vader John zou moeten vechten. ,,Ik zou liever zien hoe John Fury tegen Jake Paul vecht dan hem opnieuw tegen Woodley te zien vechten"

Het gevecht om te maken

,,John Fury vs Jake Paul zou fucking hilarisch zijn.” Vader Fury en Paul hebben elkaar tijdens de aanloop naar het nu geannuleerde gevecht figuurlijk naar de keel gegrepen. ,,Luister, ik ben een vreselijke man, dus touche", vertelde Fury eerder deze maand. ,,Het is jammer dat ik niet naar Amerika kan, want geloof me ik sla Jake totaal gek. "

Fury senior zal hoogstwaarschijnlijk niet afreizen naar Amerika al zouden de fans dat anders zien, toch deelde Fury recentelijk harde woorden voor Paul. ,,Ik zal één ding zeggen als mensen denken dat ik een schreeuwlelijk ben, vergis je niet, ik zal ze laten vallen waar ze staan. Het maakt niet uit wie ze zijn", aldus papa John.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws