'Sla die Rus zijn kop in!' Tyson Fury steunt vriend voor UFC London gevecht Nieuws
Nieuws

'Sla die Rus zijn kop in!' Tyson Fury steunt vriend voor UFC London gevecht

'Sla die Rus zijn kop in!' Tyson Fury steunt vriend voor UFC London gevecht

Tyson Fury steunt zijn voormalig trainingspartner Tom Aspinall voor UFC London. De Brit staat tegenover de Russische Alexander Volkov. Fury zegt dat Aspinall geen genade moet hebben met de Rus.

De Britse Aspinall zal het opnemen tegen Volkov in de headliner van UFC London. Het gevecht zal naar verwachting de volgende grote stap zijn in de carrière van de jonge vechter. Voordat hij echter werd gezien als een van de rijzende sterren van de UFC zwaargewicht divisie, was Aspinall trainingspartner van Fury (gaat verder onder video).

Fury steekt nu een hart onder de riem naar zijn voormalige trainingspartner. 'The Gypsy King' had zijn bericht gepost op het officiële UFC Twitter-account voorafgaand aan het gevecht van zijn vriend. ,,Ik wil mijn vriend Tom Aspinall het allerbeste wensen in zijn aanstaande UFC-zwaargewicht gevecht", zegt Fury.

,,Succes Tom, doe je ding. Sla zijn gezicht in elkaar! Ga naar boven, mijn jongen, helemaal naar de motherfucking bank, man.” Het gevecht met Volkov was omstreden, de Rus zou niet vechten door de Britse boycot op vechters uit het land. Toch arriveerde Volkov eerder deze week in Londen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws