Sergio Wielzen verliest tijdens debuut bij ONE Championship Nieuws
Nieuws

Sergio Wielzen verliest tijdens debuut bij ONE Championship

Sergio Wielzen verliest tijdens debuut bij ONE Championship

Teleurstellend ONE Super Series debuut voor Wielzen

Sergio "The Samurai" Wielzen heeft een zeer zeldzame kans gekregen om mee te doen aan het toernooi. De Nederlands-Surinaamse atleet maakte zijn ONE Super Series-debuut vandaag. Wielzen nam het op tegen Sam-A Gaiyanghadao uit Thailand voor de eerste ONE-serie Muay Thai Flyweight World Championship. Echter na een aantal 3 hard bevochten ronden viel in de vierde ronde de beslissing uit in het voordeel van Sam-A, deze kreeg Wielzen KO.

Sergio Wielzen verliest tijdens debuut bij ONE Championship

Sam-A is de allereerste Muay Thai wereldkampioen bij ONE

Wielzen is een zeer gedecoreerde vechter die een aantal van de beste vechters in de wereld heeft verslagen. Hij is een It's Showtime Wereldkampioen, een tweevoudig W5 Wereldkampioen en een Lion Fight Lichtgewicht Wereldkampioen. Sam-A is de allereerste Muay Thai wereldkampioen bij ONE met het verslaan van Wielzen.

Muay Thai in de kooi

Wat anders is bij ONE Championships dan andere vechtsport organisaties zijn de handschoenen MMA handschoenen van 4 ons waarmee dus een Muay Thai/kickboks partij gevochten wordt ipv de reguliere bokshandschoenen. Ook vindt het gevecht plaats in de kooi en niet in een boksring. Dit alles maakt het nog een stuk spectaculairder om te zien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws