Sentimentele Rico Verhoeven: 'Tegen wie vecht ik?' Nieuws
Nieuws

Sentimentele Rico Verhoeven: 'Tegen wie vecht ik?'

Sentimentele Rico Verhoeven: 'Tegen wie vecht ik?'

Rico Verhoeven mag dan wel de beste kickbokser ter wereld zijn en heeft de beste verslagen, maar volgens de kampioen is zijn grootste gevecht die tegen zichzelf. In een Instagram post afgelopen weekend beschrijft de sentimentele topatleet dit proces.

In zijn openhartige post schrijft Rico; ,,Tegen wie vecht ik? Wat jaag ik na? Het antwoord is MIJ…….elke keer!!!!! Een betere versie van mezelf als vader, vriend en partner. Wil ik dat het perfect is….100%…..zal ik dat allemaal bereiken….."

De echte kampioen

,,NEE want er is altijd wel een moment om te verbeteren en te leren en daar ben ik oké mee…denk aan dat concept van nooit comfortabel worden, altijd op scherp staan en dat is waar het hart van een echte kampioen ligt … geen kickbokskampioen maar een kampioen in het leven. Fijn weekend."

Rico verblijft momenteel in Amerika waar hij gesprekken voert met bekende acteurs en filmproducenten. Ook traint de topsporter met bekende personen en vechters zoals UFC-kampioen Francis Ngannou.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws