Home / Nieuws / Schietpartij bokstoernooi: ‘daders op de vlucht’

Schietpartij bokstoernooi: ‘daders op de vlucht’

Schietpartij bokstoernooi: daders op de vlucht

Drie mannen zijn op de vlucht geslagen na een schiet incident tijdens een bokstoernooi in Melbourne, Australië. Eén man werd gedood en er vielen twee gewonden te betreuren.

Een 30-jarige man overleed ter plekke in het Melbourne Pavilion in Kensington op vrijdagavond, waar het event gehouden werd. De politie jaagt op drie mannen in verband met de dodelijke schietpartij, zo meldt Australian Associated Press.

De politie heeft de daders geïdentificeerd als Abdullah El Nasher, 27, en Ali El Nasher, 28, en Mikhael Myko, 25. Een 34-jarige man vecht zijn leven en een 32-jarige man is stabiel na te zijn opgenomen in het ziekenhuis met schotwonden.

Lokaal evenement

Het betrof een lokaal georganiseerd bokstoernooi, waar de Melbourne bokser Kane Watts het op zou nemen tegen de Tasmaanse Jayden Joseph voor de WBA Oceania Cruiserweight titel.

Bekijk ook

MMA Nieuws: UFC sluit ‘miljoenen’ deal met Cannabis producent

De Amerikaanse MMA-vechtsport organisatie UFC, heeft een 'exclusief, meerjarig, multi-miljoen dollar deal gesloten met Aurora Cannabis Inc.

UFC nieuws: Conor McGregor loopt flinke blessure op

Er is de laatste tijd veel gesproken over de mogelijke terugkeer van Conor McGregor.

Ramadan: Kickboks scholen zetten ’s nachts deuren open

Voor de moslim gemeenschap is de ramadan al weer even ingegaan, voor de top sporters onder hen betekent dit aanpassen om op peil te blijven.

REGIO NIEUWS UITGELICHT