Schiet incident MMA-evenement: Verdachte (56) opgepakt (video) Nieuws
Nieuws

Schiet incident MMA-evenement: Verdachte (56) opgepakt (video)

Schiet incident MMA-evenement: Verdachte (56) opgepakt (video)

Antonio Montes De Oca Hernandez (56), is volgens NBC Miami is gearresteerd op verdenking het afvuren van het pistool tijdens een MMA-evenement in maart dit jaar. De Oca Hernandez werd zaterdag gearresteerd en vastgehouden in een gevangenis in de provincie Miami-Dade. Het is niet duidelijk welke aanklachten hem wachten.

De schietpartij vond in maart plaats tijdens RIZE-vechtkampioenschappen. De Oca Hernandez uit Florida is gearresteerd voor het afvuren van een pistool tijdens massale vechtpartij bij MMA-evenement. Het evenement, georganiseerd door RIZE Fighting Championships, ontspoorde toen er gevechten uitbraken in de kleine menigte.

Idioot

Video van het incident werd op grote schaal gedeeld op sociale media met meerdere hoeken die het moment vastlegden dat een man in de lucht schoot. Een van die video's is gemaakt door UFC-veteraan Hector Lombard. Hij plaatste de clip op Instagram.

,,De gevechten groeiden al snel uit tot een massale vechtpartij waarbij tientallen mensen betrokken waren. Toen trok iemand een pistool en loste een schot in de lucht", aldus Lombard. Het schieten leidde tot een stormloop toen in paniek geraakte fans zich ofwel op hun plaats verstopten, of naar de dichtstbijzijnde uitgang zwermden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws