Schiet incident MMA-evenement: Verdachte (56) opgepakt (video) - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Schiet incident MMA-evenement: Verdachte (56) opgepakt (video)

Schiet incident MMA-evenement: Verdachte (56) opgepakt (video)

Schiet incident MMA-evenement: Verdachte (56) opgepakt

Antonio Montes De Oca Hernandez (56), is volgens NBC Miami is gearresteerd op verdenking het afvuren van het pistool tijdens een MMA-evenement in maart dit jaar. De Oca Hernandez werd zaterdag gearresteerd en vastgehouden in een gevangenis in de provincie Miami-Dade. Het is niet duidelijk welke aanklachten hem wachten.

De schietpartij vond in maart plaats tijdens RIZE-vechtkampioenschappen. De Oca Hernandez uit Florida is gearresteerd voor het afvuren van een pistool tijdens massale vechtpartij bij MMA-evenement. Het evenement, georganiseerd door RIZE Fighting Championships, ontspoorde toen er gevechten uitbraken in de kleine menigte.

Idioot

Video van het incident werd op grote schaal gedeeld op sociale media met meerdere hoeken die het moment vastlegden dat een man in de lucht schoot. Een van die video’s is gemaakt door UFC-veteraan Hector Lombard. Hij plaatste de clip op Instagram.

,,De gevechten groeiden al snel uit tot een massale vechtpartij waarbij tientallen mensen betrokken waren. Toen trok iemand een pistool en loste een schot in de lucht”, aldus Lombard. Het schieten leidde tot een stormloop toen in paniek geraakte fans zich ofwel op hun plaats verstopten, of naar de dichtstbijzijnde uitgang zwermden.

Bekijk ook

‘McGregor is ‘AFGEDAAN’ en zal eindgen tegen Jake Paul’

Conor McGregor zou zijn beste tijd gehad hebben in de UFC-kooi

Tyron Woodley: ‘Zo maak ik eerst Jake en daarna Logan Paul af’

Het inmiddels veelbesproken gevecht tussen de voormalige UFC-kampioen en de boksende YouTube ster zal naar verwachting veel kijkers trekken.

Video: Slopend rentree Julio Chavez (58) tegen Hector Camacho Jr (42)

Julio Cesar Chavez Sr. betrad de boksring voor de laatste keer, tegen Hector Camacho Jr

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page