MMA-kampioen onder vuur om schieten vanuit helikopter (video) Nieuws
Nieuws

MMA-kampioen onder vuur om schieten vanuit helikopter (video)

MMA-kampioen onder vuur om schieten vanuit helikopter (video)

Jon Jones scoort geen punten bij dierenbeschermers. De UFC kampioen plaatste een video online waarin te zien is dat hij een varken doodschiet, vanuit een helikopter. Dit stuit op nogal wat kritiek.

In de video is Jones tijdens een jacht te zien die op zondagmiddag plaatsvond. De video laat zien hoe Jones een varken neerschiet.

,,Een schot, en dood, veel spek. Het was een eer om te jagen met iemand die al een eremedaille heeft ontvangen [verwijzend naar Patrick Payne]", schreef Jones in het bijschrift van de publicatie.

Sorry maar niet heus

Dit kwam niet goed aan en de reacties waren dan ook niet van de lucht op social media. Jones verontschuldigde zich voor het doden van het varken.

,,Het spijt me als deze video sommigen van jullie ongemakkelijk maakt. Ik nam mijn tijd met dat eerste schot om er zeker van te zijn dat het dier niet leed. Wed dat de helft van jullie die beledigd zijn wekelijks worst en spek eten", aldus Jones

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/boks-nieuws/chris-eubank-jr-wil-titelgevecht-met-gennady-golovkin/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws