MMA-kampioen onder vuur om schieten vanuit helikopter (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA-kampioen onder vuur om schieten vanuit helikopter (video)

MMA-kampioen onder vuur om schieten vanuit helikopter (video)

Jon Jones scoort geen punten bij dierenbeschermers. De UFC kampioen plaatste een video online waarin te zien is dat hij een varken doodschiet, vanuit een helikopter. Dit stuit op nogal wat kritiek.

In de video is Jones tijdens een jacht te zien die op zondagmiddag plaatsvond. De video laat zien hoe Jones een varken neerschiet. 

,,Een schot, en dood, veel spek. Het was een eer om te jagen met iemand die al een eremedaille heeft ontvangen [verwijzend naar Patrick Payne]”, schreef Jones in het bijschrift van de publicatie.

Sorry maar niet heus

Dit kwam niet goed aan en de reacties waren dan ook niet van de lucht op social media. Jones verontschuldigde zich voor het doden van het varken.

,,Het spijt me als deze video sommigen van jullie ongemakkelijk maakt. Ik nam mijn tijd met dat eerste schot om er zeker van te zijn dat het dier niet leed. Wed dat de helft van jullie die beledigd zijn wekelijks worst en spek eten”, aldus Jones

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

GENADE! Deze rivalen spaarde UFC-ster Khabib voor ernstig letsel

Ex-UFC-kampioen Khabib onthult dat hij met een aantal tegenstanders hij 'heel voorzichtig' was om deze niet permanent te beschadigen.

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page