SCHANDE! Vechter verloor expres tijdens wedstrijd Nieuws
Nieuws

SCHANDE! Vechter verloor expres tijdens wedstrijd

SCHANDE! Vechter verloor expres tijdens wedstrijd

Yuta Kubo, voormalig K-1 kickbokskampioen en YouTuber Shibatar liggen onder vuur. De twee worden verdacht van vals spel op RIZIN 31 afgelopen december.

Nu de internationale grenzen gesloten zijn, werden de matchmakers van RiIZIN gedwongen om buiten de kaders te denken, voor het jaarlijkse eindejaar evenement in december vorig jaar. Er werd een gevecht opgezet tussen YouTuber Saito en Kubo.

Vies spelletje

Tot ieders verbazing won Saito op een wijzen die nog nooit was vertoond, via een vliegende armklem. De vechtsportwereld stond op zijn kop. Echter blijkt het opgezet spel en liggen de vechters onder vuur nu uitkomt dat het een gescript gevecht zou zijn geweest en Kubo expres zou hebben verloren (lees meer onder video).

Uitgelekte berichten en telefoontjes tussen de twee vechters geven weer dat Shibatar zijn rivaal Kubo dwong tot een nep gevecht. RIZIN verzamelt volgens ingewijden momenteel bewijsmateriaal en zal binnenkort een officiële verklaring afleggen. De vechtfans spreken er schande van en uitte hun ongenoegen op social media.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws