Schande: Gelovige beledigt eenarmige MMA-vechter Nick Newell Nieuws
Nieuws

Schande: Gelovige beledigt eenarmige MMA-vechter Nick Newell

Schande: Gelovige beledigt eenarmige MMA-vechter Nick Newell
Schande: Gelovige beledigt eenarmige MMA-vechter Nick Newell

Afgelopen weekend versloeg MMA-vechter Nick Newell zijn tegenstander tijdens het CES 56 event in Hartford, Connecticut.

Niet alleen binnen de MMA-kooi moet Newell zichzelf keer op keer verdedigen maar ook daar buiten wordt hij geconfronteerd met nare situaties.

Via Twitter deelde de sympathieke vechter een nare ervaring na zijn gevecht. Newell was aan het winkelen toen hij werd benaderd door een man die met zijn zoontje op Newell afstapte. Tot zijn grote verbazing wilde de man geen handtekening of hem feliciteren met de winst.

In de naam van Jesus

In plaats daarvan begon de man spontaan te bidden tot Jesus met het verzoek dat deze er maar voor moest zorgen dat Newell een nieuwe arm kon aangroeien. Newell mist al sinds zijn geboorte een deel van zijn linkerarm maar ondervindt daar zelf geen hinder van.

ZIE OOK >> Nick Newell haalt winst binnen bij MMA-gevecht

In zijn post geeft Newell aan dat hij in zijn leven veel heeft meegemaakt maar dat dit alles slaat. De reacties op de post waren dan ook niet mals. Zo stelde een fan voor de man zijn tanden er uit te slaan en Jesus te vragen deze terug te laten groeien. Newell gaf aan door het voorval flink van slag te zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws