Eenarmige MMA-vechter wil na brute overwinning naar UFC (video) Nieuws
Nieuws

Eenarmige MMA-vechter wil na brute overwinning naar UFC (video)

Eenarmige MMA-vechter wil na brute overwinning naar UFC (video)
Eenarmige MMA-vechter wil na brute overwinning naar UFC (video)

Nick Newell nam het op tegen Antonio Castillo Jr. op CES 56 in Hartford, Connecticut.

Het gevecht duurde niet lang, met Newell die via een achterste naked choke in de eerste ronde op net 2:06 zijn 15e carrière overwinning boekte. Newell moest het oorspronkelijk opnemen tegen Kalvin Hackney, maar deze werd vervangen door Antonio Castillo Jr.

Een gevecht met Hackney veel meer had gedaan om het CV van Newell te completeren. Dat weerhield Newell er niet van om zijn verlangen te uiten naar de UFC te willen gaan. "Ik ben al 19 jaar aan het zwoegen, ik heb 10 jaar professioneel gevochten", zei Newell tijdens het interview na het gevecht. "Ik ben 15-2, ik - wat denk je ervan, UFC? Laten we dit zomaar voorbij gaan? "

Eerdere kans

Het wordt moeilijk voor Newell om de UFC te overtuigen hem te ondertekenen. UFC-president Dana White heeft zich eerder uitgesproken over het feit dat hij hem niet heeft ondertekend vanwege de gevaren van MMA vechten voor Newell, die de helft van één arm mist.

ZIE OOK>> UFC Kampioen Jessica Andrade op brute wijze beroofd

White gaf Newell een kans om aan zijn Tuesday Night Contender-serie terug mee te doen in de zomer van 2018. Helaas verloor Newell tegen Alex Munoz en kon fluiten naar een UFC contract. Of de UFC haar deuren alsnog zal openen voor Newell valt te bezien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws