'Schande!' Boze Rico Verhoeven reageert op rellen Glory 80 in Hasselt Nieuws
Nieuws

'Schande!' Boze Rico Verhoeven reageert op rellen Glory 80 in Hasselt

'Schande!' Boze Rico Verhoeven reageert op rellen Glory 80 in Hasselt

Rico Verhoeven reageert boos op de rellen die gisteren uitbraken tijdens Glory 80 in de Trixxio Arena in Hasselt, België. De Glory kampioen noemt het een schande voor de sport.

Het Glory evenement in Hasselt bereikte een donkere climax toen tijdens het gevecht tussen Badr Hari en Arek Wrzosek rellen uitbraken. Hooligans gingen op de vist met de beveiliging en politie in de zaal. Hierdoor werd het evenement afgeblazen (lees hier meer).

Schande voor de sport

Glory Kampioen Verhoeven reageert vandaag op de rellen op social media. ,,Voor de tv gezeten schrok ik van wat ik gisteren in België zag gebeuren. Het is een schande voor de sport!", schrijft Verhoeven.

,,Fans (in alle sporten in het algemeen) moeten zich altijd veilig voelen en van een wedstrijd kunnen genieten. Rivaliteit is één ding, maar geweld gebruiken om het uit te drukken is belachelijk. Woorden kunnen nauwelijks beschrijven hoe boos en teleurgesteld ik ben. Dit mag en mag niet meer gebeuren. NOOIT!"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws