Ronda Rousey: 'geen van die WWE bitches kan mij wat flikken' Nieuws
Nieuws

Ronda Rousey: 'geen van die WWE bitches kan mij wat flikken'

Ronda Rousey: 'geen van die WWE bitches kan mij wat flikken'
Ronda Rousey: 'geen van die WWE bitches kan mij wat flikken'

Zal het huwelijk van Ronda Rousey met professioneel worstelen ten einde kunnen zijn?

In een recente persoonlijke Vlog getiteld Ronda on the Road, zette de voormalige UFC dames bantamgewicht kampioen de zaak aardig op spanning. 'Rowdy' zei dat ze het beu was om volgens de regels te spelen en waarschuwde haar mede-worstelaars om niet met haar te 'fucken'.

"Nee, Ronda is boos. Ronda maakt geen grapje. Ze speelt geen spelletjes. Ze is het niet gewend om volgens regels te spelen. Alles is voorgekauwd bij het WWE show worstelen, geen verrassingen de winnaar staat al van tevoren vast. Dit wist Rousey waarom schopt zij nu tegen de stoel?" vragen fans zich af.

Alles is nep

Sommigen speculeren dat de uitbarsting van Ronda gespeeld was, maar volgens Miesha Tate, ooit de grootste rivaal van Rousey vertoonde de voormalige bantamgewicht koningin hetzelfde gedrag in de UFC. Tate ging zo ver om ook de familie van Rousey er in te betrekken door te zeggen dat haar gedrag erfelijk was.

"Ik weet zeker dat ik Ronda nu op haar tenen heb getrapt", vertelde Tate aan Busted Open-radio van SiriusXM. "Ik raakte haar onder haar huid. Ik weet dit. Je praat niet over haar familie, je praat er niet over, ook al is het maar een grapje. Ze heeft geen gevoel voor humor. En zal daarom nooit slagen ook niet bij de WWE."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws