Ronda Rousey eerste vrouw in WWE headliner Nieuws
Nieuws

Ronda Rousey eerste vrouw in WWE headliner

Ronda Rousey eerste vrouw in WWE headliner
Ronda Rousey eerste vrouw in WWE headliner

Voormalige UFC-kampioen Ronda Rousey wordt de eerste vrouw die bij een WrestleMania event te zienzal zijn als headliner.

Maandag maakte de WWE het officieel dat de titelwedstrijd van Rousey, de grootste show van het jaar op 7 april in het MetLife Stadium in New Jersey in zal luiden.

Rousey zal samen met Becky Lynch en Charlotte Flair fungeren als de belangrijkste wedstrijden in een driedubbele match voor de WWE RAW-dames titel.

Snel tempo

Sinds Rousey net iets meer dan een jaar geleden voor het eerst in WWE vocht, heeft zij de organisatie stormenderhand veroverd, niet alleen door in een veel sneller tempo te evolueren als een professionele worstelaar dan bijna iedereen had verwacht.

WrestleMania 35 markeert ook het eenjarig jubileum van Rousey's eerste in-ring actie voor WWE nadat ze vorig jaar debuteerde in een andere wedstrijd die werd uitgeroepen tot de beste van de hele show.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws