Roel Mannaart en Ibrahim El Bouni vechten op K1 Grand Prix Japan Nieuws
Nieuws

Roel Mannaart en Ibrahim El Bouni vechten op K1 Grand Prix Japan

Roel Mannaart en Ibrahim El Bouni vechten op K1 Grand Prix Japan

K-1 aan de wieg van de grote vechtsport gala's

Roel Mannaart en Ibrahim El Bouni vechten op K1 Grand Prix Japan

K-1 Japan heeft aan de wieg van de grote vechtsport gala's gestaan ​​met hun toernooien, en evenementen die vooral vechters op en onder 70kg bevatten, tot een punt waar een groot stuk van de beste vechters onder 70kg allemaal onder de K-1 Japan-banner staan. Nu gaat K-1 Japan terug naar de K-1 wortels door hun zwaargewicht divisie, met een zwaargewicht grand prix gepland op 23 november.

Dromen zijn niet altijd bedrog

Hoewel de deelnemers niet volledig onbekend zijn, is het een start voor hen en zal de toon voor toekomstige zwaargewichtgevechten en gebeurtenissen worden gezet. Met K-1 zwaargewicht gevechten die meer regelmatig zullen worden ingepland, deze gaan ook meer zwaargewicht talent aantrekken, met veel vechters die dromen om op een dag te concurreren in K-1, en die droom hadden opgegeven als een levensvatbare optie.

Het toernooi zelf is aangekondigd, met een paar herkenbare namen in de mix

De meeste strijders hebben onder de K-1 Japan-familie deelgenomen aan gebeurtenissen als KRUSH, K-1 Japan en KHAOS, waaronder kwalificaties voor dit toernooi. De vroegere favoriet zou Ibrahim El Bouni moeten zijn, maar heeft een stevige winst (en wordt door ons gerangschikt dankzij een winst over Fabio Kwasi bij zwaargewicht). Een andere naam om naar uit te kijken is Roel Mannaart, de zoon van legendarische Andre Mannaart. Roel is in Europa heel goed ontwikkeld en is erg technisch met zijn handen en toont veel belofte.

K-1 World Grand Prix in Japan Zwaargewicht Grand Prix

Makoto Uehara vs Pacome Assi
K-JEE vs Antonio Plazibat
Masahiro Iwashita vs Roel Mannaart
Koichi Pettas vs Ibrahim El Bouni

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws