Roddelpers baas hekelt Rico Verhoeven! 'Doodmoe van'
Home / Nieuws / Roddelpers baas hekelt Rico Verhoeven! ‘Doodmoe van’

Roddelpers baas hekelt Rico Verhoeven! ‘Doodmoe van’

Roddelpers baas hekelt Rico Verhoeven! 'Doodmoe van'

Rico Verhoeven kan rekenen op kritiek van Privé-baas Evert Santegoeds. Deze zegt dat Verhoeven zich niet had moeten mengen in de discussie over vaccinaties en politiek bij de Talkshow Jinek gisteravond.

In zijn Podcast haalt Santegoeds ook wel bekend als de koning van de roddels uit naar Verhoeven’s optreden gisteravond. Er werden zaken als politiek en corona vaccinaties behandeld, de Glory kampioen die tafelgast was werd ook naar zijn mening gevraagd.

Dit viel niet goed bij de roddelbaas; ,,Het is de reden waarom ik bijna niet meer naar talkshows kijk, omdat daar mensen zitten te raaskallen over dingen waar ze geen verstand van hebben’, zegt Santegoeds in zijn Podcast.

Wat een onzin

,,Hij haalt een kickboksstadion en de Tweede Kamer door elkaar om te beginnen. Je moet Rico Verhoeven niet vragen naar injecties en coronabeleid.” Maar dat was nog niet alles wat Santegoeds over Verhoeven te klagen had. “Het boeit me niet wat Rico Verhoeven vindt van een rel tussen een Kamerlid die ineens met draaiende camera journalisten gaat intimideren enzo. “

,,Daar moet Rico zich niet aan wagen. Als talkshowhost moet je hem er eigenlijk ook niet naar vragen.” Fans nemen het op social media op voor Verhoeven. ,,Wat lult die roddelnicht nou, laat hem lekker zijn praatjes verkopen aan zijn domme lezers. Hij zet Rico weg als een nietsnut”, schrijft een fan die veel bijval krijgt.

Bekijk ook

Rematch Nabiyev vs Semeleer! 'Laat ze nog een keer vechten'

Rematch Nabiyev vs Semeleer! ‘Laat ze nog een keer vechten’

Vrijwel direct bood Semeleer....

Jake Paul biedt UFC's Pimblett nieuwe datum voor 1 miljoen gevecht aan

Jake Paul biedt UFC’s Pimblett nieuwe datum voor 1 miljoen gevecht aan

De inzet is $ 1 miljoen als Pimblett wint

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! 'Rolls Royce als bonus'

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! ‘Rolls Royce als bonus’

Het is duidelijk dat de PFL wil dat Cris Cyborg

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page