Robbie The Rabbit Hageman traint met Alistair Overeem in Thailand Nieuws
Nieuws

Robbie The Rabbit Hageman traint met Alistair Overeem in Thailand

Robbie The Rabbit Hageman traint met Alistair Overeem in Thailand

Kunnen wij binnenkort Robbie The Rabbit Hageman in de kooi zien bij de UFC?

Dit zou wel mooi zijn en is niet eens zo ondenkbaar, Hageman trainde al eerder met Connor McGregor en is nu in Thailand bij het Fairtex Training Centre in Pattaya zijn techniek aan het aanscherpen. En dat doet hij niet alleen, ook MMA legende Alistair Overeem is er aan het trainen en op Facebook zegt Hageman; "Leuke trainingen in Fairtex met oud teamgenoot en oud K1champ Alistair Overeem". Dat Hageman goed aan de weg timmert en de ene na de andere partij wint is geen geheim, ook won hij de sportman van het jaar award eind vorig jaar in Eindhoven.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Carrière Hageman in de UFC niet ondenkbaar

Dat er wellicht een mooie toekomst ligt voor Robbie binnen de UFC is niet helemaal ondenkbaar, zijn contacten heeft hij en zijn vechters kwaliteiten ook. Als Dana White niet zit te slapen dan zal Hageman ook wel opgevallen moeten zijn bij hem. Een feit blijft dat vechters als Hageman de vechtsport een stapje hoger kunnen brengen binnen Nederland en daarbuiten. Nederland barst van het vechtsport talent wat op hoog niveau hoge ogen scoort of het nu kickboksen, MMA, Karate of enig andere vechtsport is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws