ROAD FC: Mighty Mo verdedigt titel in rematch met Myung Hyu Man – Vechtsport Info
Home / Nieuws / ROAD FC: Mighty Mo verdedigt titel in rematch met Myung Hyu Man

ROAD FC: Mighty Mo verdedigt titel in rematch met Myung Hyu Man

Mighty Mo is een tweevoudig K-1 World Grand Prix-winnaar die ook vocht bij DREAM en Bellator.

Hij maakte zijn promotiedebuut in 2015 met een klinkende 37 seconden KO op PRIDE legende Choi Mu-Bae. Mo ging toen het eerste ROAD FC Openweight Tournament in en versloeg Choi opnieuw door TKO, en versloeg Myung Hyun-Man tijdens hun eerste ontmoeting in de halve finale en werd toen de kampioen toen hij in aanraking kwam met Choi Hong-Man. Sindsdien heeft hij zijn titel twee keer verdedigd. Mo brengt 130kg puur vermogen in de kooi met een KO-percentage van 70% uit zijn kickbox- bok, en MMA-records.

ROAD FC: Mighty Mo verdedigt titel in rematch met Myung Hyu Man

Uitdager Myung Hyun-Man is een zwaargewicht Muay Thai vechter met meer dan 30 overwinningen die in 2013 is overgestapt naar MMA.

In het 2015 ROAD FC Openweight Tournament koos hij zijn eerste tegenstander en ontmoette hij Mo in de halve finale. Het gevecht ging over alle ronden met een spannende stand-up display van beide knock-out artiesten, maar Mo pakte de overwinning in de derde ronde. Myung werd toen geconfronteerd met de legendarische Cro Cop in RIZIN. Na twee onvervulde resultaten een overwinning door een hoofdwond, en een No Contest toen Aorigele niet kon herstellen van een trap in zijn lies, eindigde Myung 2017 met een tweede ronde KO op Chris Barnett.

Fans kunnen zeker een oorlog verwachten!

Opengewichtkampioen Mighty Mo zal dus opnieuw tegen Myung Hyun-Man staan voor de titel, met Myung Hyun-Man als enige tegenstander van Mo om de derde ronde met hem doen in de laatste 4 jaar. Fans kunnen zeker een oorlog verwachten! ROAD FC 046 zal plaatsvinden in de Jangchung Arena in Seoul, Zuid-Korea op 10 maart 2018.

Bekijk ook

China’s gevaarlijkste kickbokser tekent bij ONE Championship

Hij is nu klaar om zijn geweldige carrière voort te zetten

Brute Head Kick ‘KO’: Vechter naar de vlakte (video)

Tijdens het Shlemenko FC evenement in Omsk afgelopen weekend viel er een dikke KO te bewonderen

‘KO’: Geraldo, zoon van Nieky Holzken stompt rivaal door de ring

Dat de appel niet ver van de boom valt in de familie Holkzen is al lang bekend.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page