Rico Verhoeven wekt boze reacties op: 'foutparkeerder' Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven wekt boze reacties op: 'foutparkeerder'

Rico Verhoeven wekt boze reacties op: 'foutparkeerder'

Dit lijkt ook het geval bij GLORY Kickboxing wereldkampioen Rico Verhoeven het geval. Hij besloot een bezoekje te brengen aan een brillenzaak, maar parkeerde zijn dikke sportbolide op de stoep. Verhoeven was niet alleen, want ook een van zijn vrienden deed hetzelfde.

De politie kwam even kijken maar de kampioen kwam er met een waarschuwing vanaf. Dit was duidelijk tegen de zin van sommigen. "Geweld loont dus…. "Bleek om Rico Verhoeven te gaan, maar bij een waarschuwing gehouden’, grapt een wijkagent op Instagram," is een van de reacties.

Lekker scheuren

"Elke andere burger krijgt een keiharde prent, maar als je groot en sterk bent, schijten de agentjes in hun broekjes. Zegt alles." Het is duidelijk dat de actie van Verhoeven niet ieders goedkeuring kon wegdragen. Maar om er zo'n punt van te maken, grote onzin laat die jongen lekker gaan," aldus een positieve reactie.

Dit bericht bekijken op Instagram

Nice to see you again guys! @ricoverhoeven @josephklibansky

Een bericht gedeeld door Brilmode Rob Boon (@brilmoderobboon) op

Samen met zijn vriend Joseph Klibansky, die ook een McLaren rijdt zou Verhoeven de straat in zijn komen scheuren. "Dat viel wel mee, dit soort auto's maken nu eenmaal meer lawaai dan de gemiddelde Skoda, het fleurde de straat leuk op." De Brillenzaak was blij met het bezoek want deze bedankte Verhoeven achteraf via Instagram.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws