Rico Verhoeven oog in oog met MMA-Reus Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven oog in oog met MMA-Reus

Rico Verhoeven oog in oog met MMA-Reus
Rico Verhoeven oog in oog met MMA-Reus

Dat ongeslagen GLORY wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven voor niemand een stap op zij doet is bekend.

Tijdens de FIBO fitness beurs die afgelopen week gehouden werd in Duitsland, stond Verhoeven oog in oog met de bodybuilder en MMA-reus Martyn Ford. Verhoeven was op de beurs waar hij onder andere een demonstratie gaf samen met zijn trainer/coach Dennis Krauweel.

Ford is geen onbekende in het bodybuilding circuit, ook is hij acteur en wacht hij op zijn debuut in MMA (Mixed Martial Arts). Vorig jaar kondigde de Poolse MMA organisatie KSW een wel heel aparte ondertekening met een vechter aan, dat bleek Martyn Ford. De reus die ook wel bekend staat als ‘The Nightmare’, had zich aangemeld bij de Poolse organisatie.

Spannende staredown

Een tegenstander leek ook te zijn gevonden, hij zou gaan vechten tegen de Iraanse hulk, echte naam Sajad Gharibi. Het gevecht is nog niet tot stand gekomen en andere namen werden genoemd als tegenstanders. Op de FIBO beurs gingen Verhoeven en Ford de Staredown aan.

LEES OOK > Iraanse Hulk in MMA-gevecht

In een Instagram post van Verhoeven vraagt hij vooral door te klikken op de foto. Het zou een interessante match zijn tussen Verhoeven en Ford, echter lijkt dat niet te gaan gebeuren en was het eerder een leuk moment voor beiden. Van Verhoeven weten wij dat hij als eens in MMA vocht, Ford moet zich nog bewijzen, alhoewel het Staredown moment al een spannend moment op zich was.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws