Home / Nieuws / MMA NIEUWS / De Iraanse Hulk bevestigt ‘Geen weg terug meer, we gaan vechten’

De Iraanse Hulk bevestigt ‘Geen weg terug meer, we gaan vechten’

Maanden geleden begonnen de geruchten dat Martyn Ford en “The Iranian Hulk” beiden hun MMA-debuut tegen elkaar bij KSW in Polen zullen maken.

Het gevecht dat “Goliath vs. Goliath” wordt genoemd lijkt nu een stap dichter bij om officieel aangekondigd te worden. De Bodybuilder en actie filmster Martyn Ford versus de Iraanse Hulk.

Goliath tegen Goliath

Eerder dit jaar kondigde de Poolse MMA organisatie KSW een wel heel aparte ondertekening met een vechter aan, Martyn Ford. De reus die ook wel bekend staat als ‘The Nightmare’, had zich aangemeld bij de Poolse organisatie.

Ford’s debuut, wat gepland staat voor een onbekende datum in 2019, werd plotseling een discussiepunt in de MMA-wereld. Hoe zal de voormalig cricketspeler, nu bodybuilder en filmster het doen in de wereld van de MMA?

Monsters

Kort daarna kwamen rapporten over zijn potentiële tegenstander naar buiten en, onnodig te zeggen, gingen deze al snel viraal. De man die bekend staat als “The Iranian Hulk” zou het gerucht naar buiten gebracht hebben dat hij de tegenstander bij Ford’s debuut zou zijn.

Sinds die eerste berichten hebben we weinig gehoord van beide giganten. Zal KSW, een professionele MMA-organisatie, echt een Iraanse Instagram-beroemdheid inzetten tegen een monster als Ford?

Eerste keer

Beide mannen hebben geen ervaring in de MMA, dus het is moeilijk om te argumenteren hoe eerlijk een gevecht zou zijn. Tijdens zijn laatste bericht op sociale media leek “The Iranian Hulk” te bevestigen dat de strijd gaande is.

“Geen weg terug, het gaat door het gevecht gaat er komen,” meldde de reusachtige Iraniër recentelijk op zijn Instagram. Ook Ford liet blijken dat hij gevecht nog steeds ziet zitten.

Overgang

“Ik heb bijna alle vormen van vechtsporten liefgehad, om nu een kans te krijgen en mezelf te bewijzen in het MMA zie ik als een mooie kans,” zei de reus in een interview met MMA junkie.

De overgang van 380-pond bodybuilder naar MMA-vechter is misschien niet zo eenvoudig, maar dat is ook niet van een magere cricketspeler naar een 380-pond bodybuilder. En dat is Ford ook gelukt, dus een kans dat hij kan slagen als MMA-vechter moet niet worden onderschat.

Bekijk ook

Anthony Joshua en Tyson Fury bereiken akkoord: ‘Gevecht is aan’

De zwaargewicht boksrivalen Anthony Joshua en Tyson Fury zullen binnenkort hun £ 200 miljoen megagevecht aankondigen nadat vandaag de voorwaarden zijn overeengekomen.

‘Ik ga killen, niks meer en niet minder’: Pieter Buist heeft wat te bewijzen

Pieter Buist maakt 28 april zijn rentree bij ONE Championship in Singapore. De Nederlandse topvechter treft de Amerikaan Lowen Tynanes.

OPEN DE SPORTSCHOLEN: ‘wil je weer sporten, teken de petitie’

Over twee weken is het precies een jaar geleden dat de sport in ons land ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page