'Rico Verhoeven is bereidt te sterven in de ring' Nieuws
Nieuws

'Rico Verhoeven is bereidt te sterven in de ring'

'Rico Verhoeven is bereidt te sterven in de ring'

Rico Verhoeven is de beste kickbokser ter wereld, en ongeslagen als kampioen bij Glory. Zijn wil om te sterven in de ring maakt hem zo goed, zegt rivaal Antonio Plazibat.

Als kickbokser verdient Verhoeven het respect van veel tegenstanders, zijn laatste gevecht tegen Jamal Ben Saddik gaat de geschiedenis boeken in als een van de bruutste ooit bij Glory. De fans zagen vijf ronden oorlog, met beide vechters die zwaar gehavend uit de strijd kwamen.

Geen echt zwaargewicht

Op hetzelfde evenement als Verhoeven en Ben Saddik, schitterde Plazibat die geen genade kende voor Benjamin Adegbuyi. Na een korte maar heftige confrontatie bij het persmoment was de toon gezet. Adgbuyi zei dat Plazibat geen echt zwaargewicht was en hem niet aankon. Iets wat later bleek anders te zijn en Plazibat de Roemeen versloeg (lees verder onder video).

Als rijzende ster heeft Plazibat zijn ogen gericht op het hoogste, de titel van Verhoeven waarvoor hij zegt veel respect te hebben; ,,Ik denk dat Rico goed is, maar hij is te verslaan", zegt Plazibat. ,,Waar ik hem complimenten voor moet geven, is dat hij altijd bereid is om in de ring te sterven en dat hij altijd klaar is om te vechten."

Rico is te verslaan

Plazibat staat in de Glory ranking op plek één achter Verhoeven wat hem de eerste maakt om tegen de kickboks koning te vechten. ,,Ik wacht tot GLORY me vertelt wie de volgende is, maar als het Rico is, vind ik het goed. Ik weet dat ik klaar voor hem ben. Ik ben al aan het trainen alsof ik tegen hem vecht, ook al weet ik dat hij niet hetzelfde voor mij doet."

Mocht het tot een confrontatie komen is Plazibat zeker; ,, Ik heb Rico de afgelopen twaalf jaar zien vechten. Ik ken hem beter dan dat hij zichzelf kent. Ik heb het gevecht al duizend keer afgespeeld in mijn hoofd. Ik ben klaar om 5 rondes te vechten, maar ik denk niet dat de volle 5 rondes gebruikt gaan worden. Het zal eerder eindigen en hij zal knock-out worden geslagen", aldus Plazibat.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws