Rico Verhoeven bij 24Kitchen de keuken in (video)
Home / Nieuws / Rico Verhoeven bij 24Kitchen de keuken in (video)

Rico Verhoeven bij 24Kitchen de keuken in (video)

Rico Verhoeven bij 24Kitchen de keuken in: Asian Streetfood

Rico Verhoeven is niet alleen Glory kampioen kickboksen maar ook eigenaar van een heus Asian streetfood restaurant, samen met Eveline Wu.

Mood Streetfood is eigendom van Rico en Wu, laatstgenoemde gaat nu voor 24Kitchen aan de slag en ook Glory kampioen kickboksen Rico zal daarin te zien zijn. Het programma met de naam Eveline’s Asian Streetfood zal laten zien hoe je de lekkerste Aziatische streetfood recepten op tafel zet (lees verder onder video).

Een aantal bekende Nederlanders zal de revue passeren waaronder Rico, die Wu zal assisteren bij een aantal gerechten. Wie al eens gegeten heeft bij het restaurant van de kickbokser, zal beamen dat er heerlijke en vooral voedzame en gezonde gerechten op het menu staan. Deze zullen nu ook zelf thuis te maken zijn.

Gezond eten

Samen met Rico kookt Wu blackpepper beef en oesters op drie verschillende manieren die je binnen 15 minuten op tafel zet. Goede vriend van Rico en presentator Humberto Tan zal ook zijn kook kunsten vertonen samen met Wu en maakt katsu curry en koude soba noodles.

Andere bekende namen die langs zullen komen zijn cabaretier Theo Maassen en drievoudig Olympisch kampioen Ranomi Kromowidjojo. Vanaf 24 januari is het programma elke werkdag te zien op 24Kitchen.

Bekijk ook

Vechtmachine geeft 5 aanvallers pak slaag op parkeerplaats (video)

Wat doe je als er 5 man op je afkomen?

ZIEN! Bokser ring uitgeslagen, land op schoot fotograaf

John "Scrappy" Ramirez sloeg letterlijk zijn tegenstander Jan Salvatierra uit de ring afgelopen nacht in Las Vegas.

‘Jury heeft gefaald!’ Bellator vechtbaas niet blij met uitslag titelgevecht

Scott Coker, de grote baas van Bellator MMA is absoluut niet blij

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page