Rico Verhoeven bij 24Kitchen de keuken in (video) Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven bij 24Kitchen de keuken in (video)

Rico Verhoeven bij 24Kitchen de keuken in (video)

Rico Verhoeven is niet alleen Glory kampioen kickboksen maar ook eigenaar van een heus Asian streetfood restaurant, samen met Eveline Wu.

Mood Streetfood is eigendom van Rico en Wu, laatstgenoemde gaat nu voor 24Kitchen aan de slag en ook Glory kampioen kickboksen Rico zal daarin te zien zijn. Het programma met de naam Eveline’s Asian Streetfood zal laten zien hoe je de lekkerste Aziatische streetfood recepten op tafel zet (lees verder onder video).

Een aantal bekende Nederlanders zal de revue passeren waaronder Rico, die Wu zal assisteren bij een aantal gerechten. Wie al eens gegeten heeft bij het restaurant van de kickbokser, zal beamen dat er heerlijke en vooral voedzame en gezonde gerechten op het menu staan. Deze zullen nu ook zelf thuis te maken zijn.

Gezond eten

Samen met Rico kookt Wu blackpepper beef en oesters op drie verschillende manieren die je binnen 15 minuten op tafel zet. Goede vriend van Rico en presentator Humberto Tan zal ook zijn kook kunsten vertonen samen met Wu en maakt katsu curry en koude soba noodles.

Andere bekende namen die langs zullen komen zijn cabaretier Theo Maassen en drievoudig Olympisch kampioen Ranomi Kromowidjojo. Vanaf 24 januari is het programma elke werkdag te zien op 24Kitchen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws