Rico over Jamal: 'Hij had mij vol in het gezicht mogen slaan'
Home / Nieuws / Rico over Jamal: ‘Hij had mij vol in het gezicht mogen slaan’

Rico over Jamal: ‘Hij had mij vol in het gezicht mogen slaan’

Rico: 'Jamal had mij vol in het gezicht mogen slaan'

Rico Verhoeven was vanavond gast in het tv programma HLF8 van Johnny de Mol. In aanloop naar zijn gevecht met Jamal Ben Saddik aankomende zaterdag werd de Glory wereldkampioen gevraagd naar zijn rivaal.

Zoals in elk interview welke Verhoeven maar ook Ben Saddik geven wordt er teruggegrepen naar het spuug incident enkele jaren terug. Gisteravond was Ben Saddik gast bij het praatprogramma van Humberto Tan. Daar werd de Belg flink onder vuur genomen door Humberto en goede vriend van Verhoeven Timor Steffens.

Zowel Humberto als Steffens richten zich tot Ben Saddik en zeiden niet te geloven dat Verhoeven iets zou hebben gezegd over diens ziekte kanker om de Belg uit zijn tent te lokken. ,,Ik sprak hem aan op een dopingincident wat twee jaar speelde”, zei Verhoeven die daarmee Ben Saddik uit zijn spreekwoordelijke tent wilde lokken.

Hij had de kans

,,Als ik echt iets over zijn ziekte had gezegd dan ben ik goed weg gekomen dat hij spuugde. Dan had hij mij vol in het gezicht mogen slaan wat zoiets zeg je niet”, aldus Verhoeven. ,,Gisteren kreeg Jamal het podium om dit recht te zetten maar hij houdt zich aan zijn verhaal. “

Over het gevecht zegt Verhoeven dat Ben Saddik het moeilijk zal krijgen; ,,Als het echt zwaar wordt kan hij niet bijten, dat bleek in ons laatste gevecht ook. Overtuigd dat hij zal winnen zegt Verhoeven: ,,Ik sta altijd een keer meer op dan mijn tegenstanders en dat maakt het verschil. “

Bekijk ook

Onverslaanbaar! Regian Eersel behoudt wereldtitel

Regian Eersel behield vandaag zijn ONE Championship lichtgewicht wereldtitel

Vechtbaas: ‘Niemand wil tegen deze man vechten’

Niemand durft het aan...

Doodslag! UFC kampioene ziekenhuis in geslagen door vriend

De vechter kon geen kant op

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page