Rico over Jamal: 'Hij had mij vol in het gezicht mogen slaan' Nieuws
Nieuws

Rico over Jamal: 'Hij had mij vol in het gezicht mogen slaan'

Rico over Jamal: 'Hij had mij vol in het gezicht mogen slaan'

Rico Verhoeven was vanavond gast in het tv programma HLF8 van Johnny de Mol. In aanloop naar zijn gevecht met Jamal Ben Saddik aankomende zaterdag werd de Glory wereldkampioen gevraagd naar zijn rivaal.

Zoals in elk interview welke Verhoeven maar ook Ben Saddik geven wordt er teruggegrepen naar het spuug incident enkele jaren terug. Gisteravond was Ben Saddik gast bij het praatprogramma van Humberto Tan. Daar werd de Belg flink onder vuur genomen door Humberto en goede vriend van Verhoeven Timor Steffens.

Zowel Humberto als Steffens richten zich tot Ben Saddik en zeiden niet te geloven dat Verhoeven iets zou hebben gezegd over diens ziekte kanker om de Belg uit zijn tent te lokken. ,,Ik sprak hem aan op een dopingincident wat twee jaar speelde", zei Verhoeven die daarmee Ben Saddik uit zijn spreekwoordelijke tent wilde lokken.

Hij had de kans

,,Als ik echt iets over zijn ziekte had gezegd dan ben ik goed weg gekomen dat hij spuugde. Dan had hij mij vol in het gezicht mogen slaan wat zoiets zeg je niet", aldus Verhoeven. ,,Gisteren kreeg Jamal het podium om dit recht te zetten maar hij houdt zich aan zijn verhaal. "

Over het gevecht zegt Verhoeven dat Ben Saddik het moeilijk zal krijgen; ,,Als het echt zwaar wordt kan hij niet bijten, dat bleek in ons laatste gevecht ook. Overtuigd dat hij zal winnen zegt Verhoeven: ,,Ik sta altijd een keer meer op dan mijn tegenstanders en dat maakt het verschil. "

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws