Humberto dreigt Jamal! 'Rico niet in gezicht spugen' (video) Nieuws
Nieuws

Humberto dreigt Jamal! 'Rico niet in gezicht spugen' (video)

Humberto dreigt Jamal! 'Rico niet in gezicht spugen' (video)

Jamal Ben Saddik was gisteravond gast bij het het praat programma van Humberto Tan. De topatleet vecht op 23 oktober tegen Rico Verhoeven om diens Glory wereldtitel kickboksen. Humberto ondervroeg Ben Saddik maar waarschuwde deze ook.

Het gesprek met Ben Saddik in de aanloop naar de wedstrijd tegen Verhoeven ging onder andere over de moeilijke tijd die de Belg de afgelopen tijd heeft meegemaakt. Een verblijf in de gevangenis, zware blessure en een operatie omdat de ziekte kanker weer de kop opstak bij Ben Saddik.

Het aankomende gevecht kwam ook aan bod, met de daaraan gekoppelde rivaliteit welke in het verleden uitmondde in een spuugincident. Tijdens de staredown voor het laatste gevecht tussen Ben Saddik en Verhoeven liep het uit de hand. De Belg spuugde Verhoeven in het gezicht, waarvan Ben Saddik zegt dat Verhoeven een nare opmerking over diens ziekte verleden met kanker begon.

Geloof er geen snars van

Volgens Humberto, maar ook danser Timor Steffens iets wat Verhoeven nooit zou doen. ,,Het is niet waar dat Rico je ziekte heeft aangehaald", aldus Steffens die net als Humberto goede vrienden is met Verhoeven. Ben Saddik hield vol dat het wel zo was. Ook Humberto leek het onwaarschijnlijk dat dit zo zou zijn gebeurd en dreigde op ludieke wijze Ben Saddik het nooit meer te doen of hij zou ingrijpen.

Dit kwam niet goed aan bij de fans van Ben Saddik die dan ook boos reageerden op socials media. De Belg zei dat als hij niet gelooft werd Humberto hem dan maar met Verhoeven aan een tafel moest zetten na het gevecht. ,,Zet Rico en mij maar tegenover elkaar, dan praten wij het uit", aldus Ben Saddik. Om de aflevering terug te kijken met Ben Saddik KLIK HIER.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws