'Rico moet beter leren boksen, Badr raakte hem te vaak' Nieuws
Nieuws

'Rico moet beter leren boksen, Badr raakte hem te vaak'

'Rico moet beter leren boksen, Badr raakte hem te vaak'

Rudi Lubbers de bokslegende en enige Nederlander die tegen Muhammad Ali in de ring stond. Weet waarover hij praat als het om boksen gaat. Zo vindt hij dat Rico Verhoeven wel wat boksles van hem mag krijgen.

In een interview met de Telegraaf verteld Lubbers die in 2019 flink in het nieuws kwam hoe het nu met hem gaat. De oud-bokser leefde in een busje in Bulgarije en dreigde niet levend de keiharde winter daar door te komen.

Boksen in het bloed

Er werden diverse hulpacties op touw gezet om Lubbers uit de brand te helpen. Diverse media spanden zich in om aandacht te vragen voor de situatie waar Lubbers zich in bevond.

Lubbers keerde terug naar Nederland nadat onder andere zijn zoon hem opzocht in Bulgarije. Dat het boksen hem nog steeds in het bloed zit blijkt wel uit het interview vandaag.

Rico Verhoeven

,,Het gaat er tegenwoordig heel anders aan toe”, zegt Lubbers over het boksen. ‘’Ik kijk er wel met veel plezier naar hoor, zo’n Rico Verhoeven is en fantastische atleet.”

,,Maar ik zou hem wel eens echt boksen willen leren. Tegen Badr Hari werd hij toch flink geraakt. En verdedigend boksen is toch het mooiste wat er is”’ aldus Lubbers.

Lees hier meer in de Telegraaf (leestijd 5 minuten, premium artikel)

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/boks-nieuws/bare-knuckle-bokswedstrijden-in-big-brother-stijl-op-tv/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws