'Rico heeft geen goed knock-out IQ!' Remy Bonjasky analyseert gevecht Nieuws
Nieuws

'Rico heeft geen goed knock-out IQ!' Remy Bonjasky analyseert gevecht

'Rico heeft geen goed knock-out IQ!' Remy Bonjasky analyseert gevecht

Remy Bonjasky is van mening dat Rico Verhoeven in zijn laatste gevecht meer had kunnen doen. Zo ontbreekt het de kampioen aan knock-out-IQ en had de kampioen meer low-kicks kunnen geven.

De voormalige kickbokskampioen Bonjasky deelt zijn bevindingen vandaag in het AD die de vechter de wedstrijd tussen Verhoeven en Jamal Ben Saddik lieten analyseren. Zo zegt Bonjasky; ,,De heroïek waarover werd geschreven na dit gevecht, vind ik een beetje overdreven.” (lees door onder video).

Ook vindt Bonjsaky dat Verhoeven teveel bokste en zijn benen met de dodelijk low-kicks te weinig gebruikte. ,,Rico geeft gekke tikjes, is meer aan het boksen dan kickboksen. Waar zijn zijn low-kicks? Daar sloop je pas echt iemand mee."

Niet alleen kritiek

Het is niet alleen kritiek wat Bonjasky uit zo is hij van mening dat Verhoeven een goed vechters-IQ heeft. Verhoeven staat er om bekend dat hij schaakt met zijn tegenstanders en zich ter plekke aanpast waar zijn rivalen mee komen. Maar een KO had lekker geweest vooral om de fans die veel geld betalen tevreden te stellen.

,,Die stoelen vooraan kosten bijna 1500 euro per stuk. Elke kampioen zou deze situatie, met een slordige Jamal, heerlijk vinden. Hij is slachtvee. In plaats daarvan gaat Rico op zijn hoofd tikken. Veel mensen zeggen dat Rico een goed vechters-IQ heeft, nou, dan heeft hij geen goed knock-out-IQ", aldus Bonjasky. Lees het complete interview en analyse met Bonjasky door hier te klikken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws