Rauwe vleeseter 'Liver King' ontmaskert door vechtkampioen Nieuws
Nieuws

Rauwe vleeseter 'Liver King' ontmaskert door vechtkampioen

Rauwe vleeseter 'Liver King' ontmaskert door vechtkampioen

Brian Johnson, beter bekend als de Liver King online, is een 45-jarige influencer en voorstander van de voorouderlijke levensstijl van het rauw vlees eten. Echter ligt hij onder vuur doordat hij beweerde geen anabole steroiden te gebruiken. Maar viel hij deze week hard door de mand.

De in Austin (Amerika) gevestigde influencer heeft de meningen van gezondheidsexperts, fitnessliefhebbers en atleten verdeeld sinds hij populair werd. Met name de minimalistische lifestyle-volger had een beroemde vete met de UFC-commentator, Joe Rogan.

Lange lijst met anabolen

Liver King veroordeelde het gebruik van steroiden en beweerde dat zijn gespierde bouw door het eten van rauw vlees en organen werd bewerkstelligt. Maar de carnivoor is nu ontmaskert door MMA-kampioen Eddie Alvarez en UFC-vechter Terrance McKinney. Alvarez komt met bewijs dat Liver King flink van de verboden middelen soepte.

De nu in een kwaad daglicht staande Liver King stuurde Alvarez een hele lijst met middelen die hij dagelijks naar binnen spoot of slikte.En deze is indrukwekkend. ,,Dat deze man nog rechtop staat", schreef Alvarez. Toch zijn er mensen die achter Liver King blijven staan en niet geloven dat hij veel gebruikte.

Een andere UFC-veteraan, Michael Chiesa, weigerde de lekken te geloven en voegde daarom brutaal toe: “Ik kan niet geloven dat Liver King steroïden gebruikt. Ik weiger het te geloven.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws