Rapper Wiz Khalifa steekt geld in vechtsport organisatie PFL Nieuws
Nieuws

Rapper Wiz Khalifa steekt geld in vechtsport organisatie PFL

Rapper Wiz Khalifa steekt geld in vechtsport organisatie PFL

Wiz Khalifa, de bekende rapper heeft geld gestoken in de Professional Fighters League (PFL), de snelstgroeiende en meest innovatieve sportcompetitie ter wereld.

,,GRAMMY® & Golden Globe-genomineerde artiest Wiz Khalifa heeft flink geïnvesteerd en zal een actieve rol spelen, om vorm te blijven geven aan het PFL-merk voor de sportfan van deze generatie", aldus het persbericht van de organisatie.

,,Ik ben zo trots om mijn krachten te bundelen met de Professional Fighters League", zei Khalifa. ,,Ik doe al jaren MMA-trainingen en ben ook de grootste MMA-fan, het is super spannend om mijn expertise en visie in de sport te kunnen brengen. Ik kan niet wachten tot de competitie op 23 april van start gaat. "

Brede samenwerking

In zijn adviserende rol zal Khalifa samenwerken met de organisatie om verschillende elementen van de popcultuur te integreren. Muziekintegratie en content creatie tot MMA-lifestyle-kleding. PFL zal de muziek van Khalifa opnemen tijdens het reguliere seizoen.

Het PFL-seizoen 2021 begint op 23 april op ESPN2, ESPN3 (Spaans) en ESPN + op primetime. De overige reguliere seizoensevenementen vinden plaats op 29 april, 6 mei, 10 juni, 17 juni en 25 juni. Met de komst van de rapper lijkt de PFL in te zetten op een stevige concurrentie met de UFC en de pas in Amerika toegetreden ONE Championship.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws