Rapper Keizer in elkaar gemept tijdens straatfeest Almere  door groep mannen| video Nieuws
Nieuws

Rapper Keizer in elkaar gemept tijdens straatfeest Almere door groep mannen| video

Rapper Keizer in elkaar gemept tijdens straatfeest Almere  door groep mannen| video

Rapper Keizer bewusteloos geslagen en in auto gesleept tijdens gewelddadige confrontatie met een groep mannen in Almere deze week zo is bekend gemaakt.

In een schokkende gebeurtenis op een parkeerterrein in Almere is rapper Keizer het slachtoffer geworden van een gewelddadige aanval. Op internet circuleren beelden waarop te zien is hoe de Almeerse artiest wordt belaagd en afgetuigd door een grote groep mannen, waarvan de motieven nog onduidelijk zijn.

Op de verontrustende video's is te zien dat Keizer betrokken raakt bij een verbaal conflict, dat al snel escaleert. Meerdere personen beginnen hem zonder genade te slaan, zelfs nadat hij al op de grond ligt. De rapper wordt herhaaldelijk geschopt en geslagen totdat hij bewusteloos raakt.

Keizer krijgt een pak rammel en gaat bewusteloos

In een andere schokkende scène, gefilmd na het gewelddadige incident, wordt Keizer getoond terwijl hij half ontkleed en gewond in een auto wordt geplaatst. De reden achter deze brute aanval is nog onduidelijk en de politie onderzoekt de zaak.

Vandaag heeft Keizer gereageerd op de verontrustende beelden met een video op Snapchat. Hierin deelt hij mee dat zijn neus gebroken is, maar lijkt hij enigszins trots op zijn verwondingen.

Het is verontrustend dat mensen zo ver kunnen gaan, zelfs wanneer iemand al bewusteloos is. De beelden zijn schokkend en illustreren de ernst van het voorval.

De lokale autoriteiten in Almere zijn een onderzoek gestart naar deze afschuwelijke aanval op Keizer. Het is van cruciaal belang dat dergelijk geweld wordt veroordeeld en de daders verantwoordelijk worden gehouden voor hun daden. De veiligheid van artiesten en het voorkomen van geweld moeten prioriteiten zijn in onze samenleving.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws