Rapper en Grammy Award winnaar gaat de WWE Ring in – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Rapper en Grammy Award winnaar gaat de WWE Ring in

Rapper en Grammy Award winnaar gaat de WWE Ring in

WWE heeft officieel bevestigd dat voormalig WWE Champion The Miz, het gaat opnemen tegen Grammy Award Winaar Bad Bunny, op de grootste show van het jaar Wrestlemania.

De Latijnse Amerikaanse rapper is vanaf januari bij de WWE, waar hij bij de Royal Rumble een gastoptreden had met zijn nummer Booker T. Sindsdien clashed Bad Bunny enorm met The Miz. De voormalige WWE kampioen vind het niet kunnen, dat een rapper zomaar de WWE binnen kan lopen en een podium krijgt. Zo is Bad Bunny ook te zien op de Wrestlemania poster en The Miz niet.

Gitaar in je nek

The Miz en zijn handlanger John Morrison probeerde al een langere tijd Bad Bunny te pakken te krijgen maar dat lukte telkens niet. Bad Bunny kreeg namelijk bescherming van Damien Priest een 1,96 meter lange Superster. Vorige week liep het dan toch uit de hand doordat The Miz Bad Bunny aanviel met een gitaar van WWE Superster Elias.

The Miz deed kort daarna het voorstel aan Bad Bunny om het te settelen in de ring op Wrestlemania. Deze week was het Bad Bunny die zij revanche nam door The Miz aan te vallen met een gitaar. Hier beantwoorde hij de uitdaging van Miz en accepteerde het voorstel. Wrestlemania vindt plaats op Zaterdag 10 en Zondag 11 April. 

Bekijk ook

Video: Alexa Bliss over verlies van vriend The Fiend

Alexa Bliss is al een tijdje het vriendinnetje van The Fiend echter tijdens WrestleMania 37 gebeurde er iets opmerkelijks.

ZIEN! 4x Wereldkampioen gebruikt als fidget spinner!

Gebruikt als fidget spinner en daarna nog verliezen ook

Ontevreden WWE-Superster na aandringen eindelijk ontslagen

Er gingen al geruchten dat er iets gaande was maar dit werd vandaag bevestigd. Zo zou de worstelaar zelf op willen stappen maar wilde de WWE dat niet honoreren.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page