🎥 Rapper 6ix9ine kapot geslagen in Fitness Gym! 'Eindelijk te pakken' Nieuws
Nieuws

🎥 Rapper 6ix9ine kapot geslagen in Fitness Gym! 'Eindelijk te pakken'

🎥 Rapper 6ix9ine kapot geslagen in Fitness Gym! 'Eindelijk te pakken'

Tekashi 6ix9ine werd eerder vandaag compleet in elkaar geslagen door een groep mannen binnen een sportschool in Zuid-Florida. Hij raakte dusdanig gewond dat hij naar het ziekenhuis moest worden vervoerd.

De verwondingen waren zo erg dat de controversiële rapper naar het ziekenhuis werd gebracht met een ambulance. Volgens 6ix9ine's advocaat Lance Lazzaro was de rapper binnen de sauna van een LA Fitness toen hij opeens zonder waarschuwing werd aangevallen door meerdere mannen. 6ix9ine is al enige tijd in training voor een influencer bokswedstrijd en was daar waarschijnlijk ook voor in de gym.

Lazzaro zegt dat 6ix9ine probeerde zich te verdedigen, maar er waren er te veel en ze sloegen hem tot bloedens toe. Lance merkt op dat 6ix9ine geen beveiliging had toen de aanval plaatsvond. De personeelsleden van de sportschool hoorden het gerommel en waarschuwden onmiddellijk een manager.

Rapper 6ix9ine uit wraak in elkaar geslagen

Daarna werden de politie en een ambulance gebeld en hij werd naar het ziekenhuis vervoerd. Op een foto van Tekashi in het ziekenhuis is de schade te zien aan zijn gezicht, met sneeën en zwellingen. Ook zou letsel hebben aan zijn kaak, ribben en rug.

De volgende stap is volgens Lazzaro dat hij de federale autoriteiten gaat bellen om ervoor te zorgen dat 6ix9ine de bescherming krijgt die hij duidelijk nodig heeft. "Vergeet niet dat 6ix9ine voorwaardelijk vrij kwam uit de gevangenis nadat hij met de autoriteiten had samengewerkt om meerdere leden van zijn bende achter de tralies te krijgen", zegt Lazzaro.

Het is op dit moment niet duidelijk of de aanval op de sportschool iets te maken had met 6ix9ine's samenwerking met justitie, alhoewel veel commentaren op social media suggereren dat men blij is dat de rapper voor zijn verraad nu is gestraft.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws