Ramon Dekkers de grootste "Muay Thai Vechter" ooit! Nieuws
Nieuws

Ramon Dekkers de grootste "Muay Thai Vechter" ooit!

Ramon Dekkers de grootste "Muay Thai Vechter" ooit!

Ramon Dekkers, zonder twijfel de grootste "Muay Thai Vechter" ooit!

Ramon Dekkers de grootste "Muay Thai Vechter" ooit!

Ramon Dekkers zal altijd herinnerd worden als een van de grootste vechtsporters van aller tijden uit Nederland en zonder twijfel de grootste "Muay Thai Vechter" die iedereen in Thailand heeft omarmd en de grote namen uit Thailand versloeg. Een man waar wij als Nederlanders zeker trots op mogen zijn, vier jaar geleden overleed hij op veel te jonge leeftijd, en wij zouden deze dag niet goed beginnen zonder stil te staan bij zijn leven!

Nederlandse overheersing in Thailand

Lumpinee kampioenen waren niet meer onverslaanbaar zodra ze de paden met de "Turbine from Hell" kruisten, en de rest zoals ze zeggen is geschiedenis. De Real Muay Thai en kickboxing geschiedenis die de sport sterk beïnvloedde (beide regelsets, dwz K1 en Thaise regels), Ramon Dekkers was en is een waar ambassadeur voor deze vechtstijlen, zonder zijn invloed waren wij gewoon een land geweest waar Thaiboksen een van de vechtsporten was. Door Ramon Dekkers staan wij op de kaart, en wel bovenaan.

Internationale erkenning door top vechtsporters

Diverse top vechtsporters satan stil bij het leven en de dood van Ramon Dekkers, en eren hem, op twitter berichte Bas Rutten:

Generaties aspirant-vechters inspireren

"The Diamond" zal altijd toekomstige generaties aspirant-vechters inspireren voor zijn geweldige prestaties, als een absolute legende van de sport. Helaas, Ramon is niet meer bij ons en is overleden op 23 februari 2013. Dekker's was op het moment van zijn overlijden slechts 43 jaar oud, een groot verlies voor zijn familie, vrienden en de wereld van de vechtsporten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws