Rake Klappen! MMA-rivalen slaags in hotel lobby (video) Nieuws
Nieuws

Rake Klappen! MMA-rivalen slaags in hotel lobby (video)

Rake Klappen! MMA-rivalen slaags in hotel lobby (video)

Rysiu Dąbrowski liep vandaag tegen een paar klappen op van Marcin Najman. Beiden MMA-vechters staan morgen tegenover elkaar op MMA-VIP 3 in Polen. Echter kregen de twee het vandaag flink aan de stok in de lobby van een hotel waar rake klappen vielen.

De twee MMA'ers vechten een lange vete uit compleet met rechtszaken. Dąbrowski werd opgepakt voor huiselijk geweld waarbij Najman hem voor lafaard uitmaakte in de pers. Dit escaleerde destijds flink en Dąbrowski zwoer wraak.

Wraak gevecht

Dit leidde tot het gevecht morgen op MMA-VIP 3, echter zit het kwaad bloed zo hoog dat vandaag alvast geknokt werd. Dąbrowski die een interview gaf werd opgemerkt door Najman die langs liep en zijn rivaal voor rotte vis uitmaakte.

Dit pikte Dąbrowski niet en deze ging verhaal halen, dit resulteerde in een heen en weer geduw en wat rake klappen. Als dit een voorteken is van wat gaat komen dat beloofd dit wat voor het gevecht. Wordt vervolgd….

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws