'Klootzak, kom vechten we hadden een afspraak' Nieuws
Nieuws

'Klootzak, kom vechten we hadden een afspraak'

'Klootzak, kom vechten we hadden een afspraak'

Satisch Jhamai is boos. De Nederlandse vechter daagde vandaag de Poolse MMA-vechter Marcin Najman uit. die volgens Jhamai zijn afspreken niet nakomt. De twee zouden vechten maar de Pool is plotsklaps met pensioen gegaan.

Via Facebook laat Jhamai zijn ongenoegen blijken. Hij vindt dat Najman zijn gemaakte afspraken moet nakomen. Tegen onze redactie zegt Jhamai dan ook. ,, We harde twee gevecht afgesproken. Nu zag ik ineens dat hij met pensioen is gegaan. Maar die vlieger gaat niet op. Een man een man, een woord een word", zegt Jhamai.

Wat maak je me nou

De boodschap op Facebook is ook meer dan duidelijk. ,,Marcin Najman, jij klootzak! We hadden een herenovereenkomst om twee gevechten te houden! Nu heb ik gehoord dat je met pensioen bent! Kom terug naar de ring of kooi en laat dit als een echte man regelen!", aldus de post van Jhamai.

,,Hier in Nederland zitten we nog steeds in een lockdown en wachten we op de opening van de sportscholen binnenkort weer. We kunnen dit jaar ergens in september, oktober of november vechten. Het is aan jou of je tegen me wilt vechten volgens K-1- of MMA-regels. "

Houdt je aan je woord

Man, ik ga je totaal slopen en je bewijzen dat de Kamasutra is geschreven door mijn Indiase bloedlijn. Kom uit jepensioen en laten we dit regelen! We kunnen de strijd aangaan in Nederland of Polen! Een man, een man, een woord, een woord. -Satisch "The Crazy Indian" Jhamai. "

Afgelopen weekend vocht Najman zijn afscheidswedstrijd, die hij verloor tegen Szymon 'Taxi Złotów' Września.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/dramatisch-einde-aan-afscheidswedstrijd-bekende-mma-vechter-video/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws