Nieuw AEW Women’s Champion gekroond op Double or Nothing - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Pro Wrestling / Nieuw AEW Women’s Champion gekroond op Double or Nothing

Nieuw AEW Women’s Champion gekroond op Double or Nothing

Nieuw AEW Women’s Champion gekroond op Double or Nothing

AEW heeft afgelopen nacht hun derde editie van hun Double or Nothing PPV gehouden in Daily’s Place. Alle kampioenschappen waren verdedigd en er was een dubbele main event, eerst Kenny Omega wie zijn AEW World Championship verdedigde tegen Orange Cassidy en Pac, waar als allerlaatst de Stadium Stampede was gehouden tussen Inner Circle  en The Pinnacle.

Naast de main events heeft er ook een titelverandering plaatsgevonden. Britt Baker versloeg AEW Women’s Champion Hikaru Shida. Dit was het einde van een jaar lange tijd waar Shida kampioene was. Shida kon eerst de hulp van Rebel (Baker’s assistente) degelijk afweren totdat Baker het toch lukte om Shida met de kampioenschapsriem te raken en daardoor het kampioenschap te winnen.

Dubbele main event

Voor dit PPV waren er twee main events. Eerst verdedigde Kenny Omega zijn AEW World Championship tegen Orange Cassidy en Pac. Door hulp van Don Callis lukte het Omega om zijn uitdagers te verslaan, want met name Cassidy was goed op weg om de nieuwe kampioen te worden voordat Callis de scheidsrechter uit de ring sleurde.

Als allerlaatste wedstrijd gingen The Pinnacle en Inner Circle tegen elkaar in het TIAA Bank Field (naast de arena waar DoN werd gehouden). Nadat ze in meerdere plekken in het stadiongebouw vochten, kwamen ze uiteindelijk uit in Daily’s Place, waar Inner Circle de wedstrijd won om de show af te sluiten.

Hieronder staan de volledige resultaten voor AEW Double or Nothing 2021:

  • Buy-In NWA Women’s World Championship: Serena Deeb versloeg Riho om de titel te behouden.
  • Hangman Page versloeg Brian Cage.
  • AEW World Tag Team Championship: The Young Bucks (Matt en Nick Jackson) versloegen Eddie Kingston en Jon Moxley om de titel te behouden.
  • Casino Battle Royale: Jungle Boy won de Battle Royale. Over twee weken zal hij zijn kampioenschapswedstrijd tegen Kenny Omega op Dynamite krijgen.
  • Cody Rhodes versloeg Anthony Ogogo.
  • AEW TNT Championship: Miro versloeg Lance Archer om de titel te behouden.
  • Darby Allin en Sting versloegen Ethan Page en Scorpio Sky.
  • AEW World Championship: Kenny Omega versloeg Orange Cassidy en Pac om de titel te behouden.
  • Stadium Stampede: Inner Circle (Chris Jericho, Jake Hager, Sammy Guevara, Santana en Ortiz) versloegen The Pinnacle (MJF, Wardlow, Shawn Spears, Cash Wheeler en Dax Harwood).

AEW Double or Nothing 2021 is zoals meeste AEW PPV’s ieder moment terug te kijken op FITE TV. De Buy In voorbeschouwing is gratis te kijken via YouTube.

Bekijk ook

Rico KO’t Jamal! OORLOG IN DE RING

Rico Verhoeven heeft zijn Glory wereldtitel veilig gesteld,

KO! Gökhan Saki trapt James McSweeney naar verlies

Legende Saki lag flink onder vuur door McSweeney

Wraak voor Badr! Plazibat MEPT Adegbuyi ‘KO’ in verhit gevecht

In de eerste ronde liep Adegbuyi tegen een rechterhoek aan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page