President Poetin bouwt school ter ere van UFC kampioen Khabib Nieuws
Nieuws

President Poetin bouwt school ter ere van UFC kampioen Khabib

President Poetin bouwt school ter ere van UFC kampioen Khabib
President Poetin bouwt school ter ere van UFC kampioen Khabib

Vladimir Poetin, de president van de Russische Federatie, heeft een miljoenen bedrag vrijgegeven voor de bouw van een school in Dagestan.

Het budget van 600 miljoen roebel ($ 9,3 USD) is toegewezen voor de bouw van een nieuwe school vernoemd naar UFC-wereldkampioen Khabib Nurmagomedov.

Tijdens een interview met de Teacher's Newspaper, vertelde Nurmagomedov's vader, Abdulmanap het nieuws over de bouw . Volgens Abdulmanap kreeg het project vorm nadat zijn zoon de president vroeg om de financiering voor onderwijs binnen Dagestan te verhogen.

Geen herkansing

Na de overwinning van Nurmagomedov tegen Conor McGregor op UFC 229, begon Nurmagomedov aan een overwinningstournee. Samen met zijn vader had de MMA-vechter een ontmoeting met Poetin. De Russische president feliciteerde Nurmagomedov met zijn overwinning, hun gesprek werd later uitgezonden op de nationale televisie.

ZIE OOK>> Geen rematch tussen Khabib Nurmagomedov en Conor McGregor

Nurmagomedov zal zijn UFC lichtgewicht titel verdedigen tegen Dustin Poirier op UFC 242 op 7 september in Abu Dhabi. Eerder vandaag maakte Nurmagomedov op een persconferentie in Londen bekend, dat hij McGregor geen herkansing gunt op de titel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws