Home / Nieuws / President Poetin bouwt school ter ere van UFC kampioen Khabib

President Poetin bouwt school ter ere van UFC kampioen Khabib

Video: 'President Poetin redt Khabib Nurmagomedov van zware straf'

Vladimir Poetin, de president van de Russische Federatie, heeft een miljoenen bedrag vrijgegeven voor de bouw van een school in Dagestan.

Het budget van 600 miljoen roebel ($ 9,3 USD) is toegewezen voor de bouw van een nieuwe school vernoemd naar UFC-wereldkampioen Khabib Nurmagomedov.

Tijdens een interview met de Teacher’s Newspaper, vertelde Nurmagomedov’s vader, Abdulmanap het nieuws over de bouw . Volgens Abdulmanap kreeg het project vorm nadat zijn zoon de president vroeg om de financiering voor onderwijs binnen Dagestan te verhogen.

Geen herkansing

Na de overwinning van Nurmagomedov tegen Conor McGregor op UFC 229, begon Nurmagomedov aan een overwinningstournee. Samen met zijn vader had de MMA-vechter een ontmoeting met Poetin. De Russische president feliciteerde Nurmagomedov met zijn overwinning, hun gesprek werd later uitgezonden op de nationale televisie.

ZIE OOK>> Geen rematch tussen Khabib Nurmagomedov en Conor McGregor

Nurmagomedov zal zijn UFC lichtgewicht titel verdedigen tegen Dustin Poirier op UFC 242 op 7 september in Abu Dhabi. Eerder vandaag maakte Nurmagomedov op een persconferentie in Londen bekend, dat hij McGregor geen herkansing gunt op de titel.

Bekijk ook

MMA-VECHTER KHABIB NURMAGOMEDOV WEIGERT FOTO MET BARÇA-FAN

UFC-Wereldkampioen Khabib Nurmagomedov blijkt een groot fan van voetbalclub Real Madrid.

Kijk live mee: Nederlandse vechters in actie bij ONE FC

Vandaag (zaterdag 15 juni) vindt ONE Championship: Legendary Quest plaats met een aantal Nederlandse vechters die in actie komen.

Angsthaas: Justin Bieber last MMA-gevecht met Tom Cruise af

Popster Justin Bieber tekt de uitdaging voor een MMA-gevecht tegen Tom Cruise in