Politie rolt illegale vechtclub op die opereert vanuit bedrijfspand (video) Nieuws
Nieuws

Politie rolt illegale vechtclub op die opereert vanuit bedrijfspand (video)

Politie rolt illegale vechtclub op die opereert vanuit bedrijfspand (video)

Met de komst van het coronavirus kwam ook het fenomeen 'street brawls' op. Ook in ons land werden illegale boks en kickboks wedstrijden georganiseerd. De vechtsport wereld stond op zijn achterste poten. En een aantal vechtsportbonden naast de Vechtsportautorieit spraken er schande van.

Ook in het buitenland lijkt het fenomeen flink uit de hand te lopen. Zo deed de politie van New York recentelijk een grote inval. Er werden gevechten gehouden in het magazijn van een bedrijfspand. Met een groot aantal toeschouwers aanwezig. Het magazijn was uitgerust met paarse en rode neonlichten. Met een geïmproviseerde ring in het midden. Waar metalen barrières werden gebruikt in plaats van touwen.

Onverantwoord

De NY autoriteiten noemen de bijeenkomst een ‘illegale vechtclub’. Behalve fungerend als een vechtclub. Werd het evenement ingezet voor individuen die overeenkwamen om met elkaar te vechten. Zonder regels om een ​​persoonlijk geschil op te lossen.

Volgens de politie kwamen zij de vechtclub op het spoor door online geplaatste video's. Elk van de organisatoren wordt geconfronteerd een boete van $ 15.000.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws