Poging tot moord op manager UFC- wereldkampioen Khabib Nurmagomedov Nieuws
Nieuws

Poging tot moord op manager UFC- wereldkampioen Khabib Nurmagomedov

Poging tot moord op manager UFC- wereldkampioen Khabib Nurmagomedov
Poging tot moord op manager UFC- wereldkampioen Khabib Nurmagomedov

De manager van Khabib Nurmagomedov, Ali Abdelaziz is niet bepaald geliefd. Zo staat hij bekend om zijn harde uitspraken en disrespect naar onder andere Conor McGregor. Hij verklaart dat zijn leven in gevaar is.

De beste man beweert dat er een moordcomplot tegen hem gericht is, ook claimt hij twee pogingen tot vergiftiging te hebben overleefd. Journalist Greg Rosenstein van ESPN meldt dat Abdelaziz dit zou hebben gezegd tegen top MMA-reporter Ariel Helwani.

"Somebody tried to poison me and I was in the hospital two times…people have been trying to kill me for two years but I'm still alive,"claimt Abdelaziz.

Onbemind

Op zich zou een moordaanslag op Abdelaziz niet ondenkbaar zijn. Hij heeft met zijn harde en vaak beledigende uitspreken veel mensen tegen zich in het harnas gewerkt.

Overigens is te lezen in de commentaren op twitter over de vermeende moordpogingen dat deze niet echt serieus genomen worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws