Pikante foto's vechtster Paige VanZant laat fans watertanden Nieuws
Nieuws

Pikante foto's vechtster Paige VanZant laat fans watertanden

Pikante foto's vechtster Paige VanZant laat fans watertanden

Paige VanZant vestigde zichzelf als een van de meest populaire vrouwelijke sterren in de MMA-wereld. Haar staat van dienst in de wereld van vechtsporten is niet echt het vermelden waard. Maar toch brengt zij de vecht fans in vervoering met haar pikante foto's.

Vechtster VanZant trakteerde de fans onlangs opnieuw op een paar pikante kiekjes De voormalige UFC-vechter tekende eerder dit jaar een contract bij AEW om te gaan worstelen. Na veel training maakte ze haar in-ring debuut bij AEW Double Or Nothing en maakte ook deel uit van het winnende team.

Geen genoeg van te krijgen

De schoonheid van Paige VanZant is iets waar fans gewoon geen genoeg van kunnen krijgen. Ze is zich er ook van bewust hoe gewild ze is. Als zodanig ging ze naar social en uploadde een foto van zichzelf in een super kleine bikini.

,,Als psychedelische paddenstoelen (Pado's) uit stront kunnen groeien, kun jij dat ook", schrijft VanZant bij de tot de verbeelding sprekende post. Te betwijfelen valt of de fans de tekst gelezen hebben, deze zullen watertandend naar de foto's hebben gekeken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws