Pikante foto's vechtster Paige VanZant laat fans watertanden
Home / Nieuws / Pikante foto’s vechtster Paige VanZant laat fans watertanden

Pikante foto’s vechtster Paige VanZant laat fans watertanden

Pikante foto's vechtster Paige VanZant laat fans watertanden

Paige VanZant vestigde zichzelf als een van de meest populaire vrouwelijke sterren in de MMA-wereld. Haar staat van dienst in de wereld van vechtsporten is niet echt het vermelden waard. Maar toch brengt zij de vecht fans in vervoering met haar pikante foto’s.

Vechtster VanZant trakteerde de fans onlangs opnieuw op een paar pikante kiekjes De voormalige UFC-vechter tekende eerder dit jaar een contract bij AEW om te gaan worstelen. Na veel training maakte ze haar in-ring debuut bij AEW Double Or Nothing en maakte ook deel uit van het winnende team.

Geen genoeg van te krijgen

De schoonheid van Paige VanZant is iets waar fans gewoon geen genoeg van kunnen krijgen. Ze is zich er ook van bewust hoe gewild ze is. Als zodanig ging ze naar social en uploadde een foto van zichzelf in een super kleine bikini.

,,Als psychedelische paddenstoelen (Pado’s) uit stront kunnen groeien, kun jij dat ook”, schrijft VanZant bij de tot de verbeelding sprekende post. Te betwijfelen valt of de fans de tekst gelezen hebben, deze zullen watertandend naar de foto’s hebben gekeken.

Bekijk ook

Heftig! Woeste fans slaan MMA-vechter in elkaar: Rivaal doet doodleuk mee (video)

Heftig! Fans slaan vechter in elkaar: Rivaal doet doodleuk mee (video)

Srikant Sekhar, die naar verluidt werd aangevallen door de Afghaanse vechter Abdul Azim Badakshi en diens fans afgelopen vrijdag is zwaar gewond geraakt.

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! '100 wedstrijden teveel'

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! ‘100 wedstrijden teveel’

Er was hevige controverse toen de 24-jarige vrouwelijke MMA-vechter Momoko Yamazaki werd gematcht tegen het 12-jarige meisje Momo Shimizu.

Live kijken naar kickbokslegende Buakaw's comeback op 6 juli? 'Zo doe je dat'

Live kijken naar kickbokslegende Buakaw’s comeback op 6 juli? ‘Zo doe je dat’

Buakaw Banchamek maakt een comeback.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page