Home / Nieuws / Pech voor Kickbokser Eyevan Danenberg

Pech voor Kickbokser Eyevan Danenberg

Het noodlot heeft Eyevan Danenberg getroffen, hij was gepland om in Frankrijk tijdens GLORY 53 (Lille)  te vechten tegen Cedric Doumbe. Echter heeft hij tijdens de trainingen in de voorbereidingen voor deze partij een eerdere blessure die opspeelt. Dit is een echte domper voor Danenberg die de afgelopen keren dat hij de ring betrad bij GLORY met een overwinning naar huis ging. De sympathieke vechter uit Hoorn die traint onder de begeleiding van Clyde Petres is een waar talent die een goede toekomst in het verschiet heeft.

Pech voor Kickbokser Eyevan Danenberg

Op dokters advies afgezegd

Op zijn Instagram deelt Dananeberg het volgende mee;” Helaas zal ik mijn gevecht tegen Cedric Doumbe moeten overslaan. In de weltergewicht partij tegen Thonghchai in Rotterdam liep ik een blessure op. Ik was hier redelijk van hersteld maar tijdens een training afgelopen week stak deze de kop weer op. De doktoren vertelden mij dat het beter is om niet te vechten in Lille. Ik zal mijn uiterste best doen om snel weer de ring in te kunnen. De weltergewicht divisie is nog niet van mij af .”

Goede toekomst in het kickboksen

Wij noemden het al eerder, Danenberg wacht een goede toekomst in het kickboksen. Als je als talent uitkomt bij de grootste kickboks organisatie GLORY ben je er van verzekerd als je goed presteert dat je in de spotlights komt. Dananberg is hier hard naar op weg. Wij wensen hem dan ook een spoedig herstel en zien hem graag weer snel in de ring.

Bekijk ook

ONE INSIDE THE MATRIX II: Pieter Buist treft sterke Rus

De Nederlandse MMA-vechter Pieter Buist keert terug in de kooi bij ONE Championship op 6 ...

TARIK KHBABEZ: ‘Ik kom voor Rico Verhoeven en Badr Hari’

Vrijdag maakte Glory Kickboxing bekend dat voormalige ONE Championship vechter Tarik Khbabez bij de organisatie ...

Dit zijn de rijkste sporters van de laatste jaren

Dat de absolute topsporters van de wereld jaarlijks tientallen miljoenen verdienen met hun sport is ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page