'Pak slaag deed goed'! Alex Pereira over KO op oud-rivaal Nieuws
Nieuws

'Pak slaag deed goed'! Alex Pereira over KO op oud-rivaal

'Pak slaag deed goed'! Alex Pereira over KO op oud-rivaal

Alex Pereira, de man die UFC-kampioen Israel Adesanya twee keer versloeg. Herinnert zich zijn gevecht met 'The Last Stylebender' waar hij zichzelf verloste van haat gevoelens.

In het kickboksen troffen Pereira en Adesanya elkaar meerdere keren, deze ontmoetingen werden laatstgenoemde fataal. De Braziliaan stond met een extra motivatie in de ring omdat Adesanya te ver ging in zijn uitspraken voor hun laatste gevecht.

De kickboks referenties van Alex Pereira zijn onberispelijk. Hij is een voormalig Glory-kampioen in twee divisies met een algemeen record van 33-7. Ondanks dat hij een gedecoreerde kickbokser is, is Pereira vooral bekend om zijn overwinningen op Israel Adesanya.

Wraak is zoet

Pereira daagde zijn rivaal voor het eerst uit in 2016 en beëindigde diens overwinningsreeks van 12 gevechten via een unaniem besluit. Bijna een jaar later streden ze in een herkansing. Hun tweede ontmoeting was echter veel intenser, waarbij Adesanya niet schuwde voor trash talk. ,,Hij sprak slecht over Brazilië, over mij", zegt Pereira

Op de dag van het gevecht sloeg Pereira Adesanya knock-out, iets wat nog niemand eerder had gedaan. Toch is het doel van Pereira bij de UFC niet zoals men zou verwachten. ,,Ik wil heel duidelijk maken dat ik niet naar de UFC ben gekomen vanwege Adesanya. Ik ben gekomen om de kampioen te worden. Als hij de kampioen is als ik daar aankom, prima als dat een anders is het ook goed", aldus Pereira.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws