PAARDENKRACHT: Tyrone Spong maakt zich klaar voor comeback Nieuws
Nieuws

PAARDENKRACHT: Tyrone Spong maakt zich klaar voor comeback

PAARDENKRACHT: Tyrone Spong maakt zich klaar voor comeback

Tyrone Spong lijkt zich klaar te maken voor een comeback. De kickbokslegende en topbokser kwam in voor het laatst in 2013 in actie tegen Jeyson Minda in een bokswedstrijd. Waar Spong de overwinning pakte.

Na zijn laatste kickboksgevecht in 2014 tegen Gökhan Saki, waar Spong zijn been brak door een trap van zijn tegenstander. Ging Spong over tot boksen en pakte daar de WBC Latino and WBO Latino zwaargewicht wereldtitels.

Daarna kwam Spong niet meer in actie. De afgelopen maanden is de legende weer flink aan het trainen geslagen. Via Instagram poste Spong gisteren de boodschap;

Zo sterk als een paard

,,Ik voel me als een PAARD !! OLD SCHOOL PAARDENKRACHT !! Dit is hoe ik me voel op het moment. Terwijl ik me klaarmaak voor mijn volgende gevecht", aldus Spong.

Wanneer en tegen wie Spong zal vechten is niet bekend. Ook niet of het boksen of kickboksen betreft. Detail is dat Saki de afgelopen dagen ook op een comeback hint. Fans hopen stiekem op een herkansing clash tussen beide grootheden.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/zet-ze-op-een-rij-en-ik-hoek-ze-neer-video/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws