Overval: UFC-kampioen Jessica Andrade op brute wijze beroofd Nieuws
Nieuws

Overval: UFC-kampioen Jessica Andrade op brute wijze beroofd

Overval: UFC-kampioen Jessica Andrade op brute wijze beroofd
Overval: UFC-kampioen Jessica Andrade op brute wijze beroofd

UFC-kampioen Jessica Andrade werd donderdagochtend samen met haar partner beroofd.

De kersverse wereldkampioen maakte enkele angstige momenten mee afgelopen donderdag. Andrade werd samen met haar met haar vrouw Fernanda Gomes klem gereden door criminelen in haar woonplaats Icarai.

De criminelen verwijderde Andrade en haar partner op hardhandige wijze uit haar auto onder bedreiging van zware wapens. Zij stalen onder andere de smartphones, en sieraden van de MMA-vechter en haar partner.

In het vizier

De boeven gingen er vandoor in de auto van Andrade en lieten het koppel achter op de plaats delict. Andrade's coach Gilliard Parana, melde dat het goed gaat met de beide vrouwen ondanks de doorstane angst. Vermoedt wordt dat de daders Andrade al een tijd in het vizier hadden.

ZIE OOK>> Jessica Andrade scoort brute knockout op Rose Namajunas

Andrade werd eerder deze UFC-kampioen door het uitschakelen van Rose Namajunas op UFC 237 in de Jeunesse Arena in Rio de Janeiro. Met haar winst won zij niet allen de titel maar ook een groot geld bedrag.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws